Katarine Rosalie: epistel ahvikarja laialijooksmisest ja aju muutvast aurust

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Meie maailm vappub alussammasteni, mu armas rahvas, selles Valguse ja pimeduse võitluses, mis on nüüd päris tõeliselt alanud. Mõni teist ehk mõtles, et kui reeturid ja agendid Valgussõdalaste ridadest välja heidetakse, saab elu Eestimaal meie meeste juhtimisel jälle targalt ja rahulikult edasi minna? Kuid mina teadsin juba eelmisel nädalal, et see ei ole veel kõik. Siis ei öelnud ma seda teile, et teid mitte hirmutada, aga sündmused on arenenud kiiremini, kui ma arvasin. Pimedus on täie vaardiga meie peale saatnud oma musta kurjuse, mis tumestab teie meeli ja ähmastab teie mõistuse. Olge hoiatatud, mu armas rahvas!

Jah, olge hoiatatud ja võtke mind kuulda, kui ma ütlen: ärge laske ennast segadusse ajada pimeduse vaimude valelikust kõrvasosistamisest, mille eesmärk on teid eemale kiskuda meie pühast üritusest ja Valguse tegude juurest! Just praegu on aeg, kus me senisest veelgi kindlamalt peame toetama meie mehi: Püha Perekonda ja Valgussõdalasi, kes on oma ustavust tõestanud. Just nüüd peame astuma nende kõrvale ja andma oma jõu ja oskused nende kätesse kasutamiseks, mitte ara ahvikarja moel põgenema eemale Pühadusest.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments