Katarine Rosalie: epistel Varro võitlustest ja Eurovisionist

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

 

Mu armas rahvas! On saabumas suured päevad – üks täht on taevasse tõusmas ja valmistub võitlusse astuma kõige ebaloomuliku ja kuritegeliku vastu, mis Eestimaal iga päev aset leiab. Ma näen teda Tulevikku astumas, võimas nagu peaingel, ja temas on hiilgamas Universumi vägi ja Valguse võim. See on meie Varro, kes tõuseb leegina, et asuda Valgussõdalaste eesotsa eeskuju ja kindralina. Tema tõus on nüüd alanud ja me võime seda hingevärinal ja aukartuses jälgida ning tähele panna.

Viimasel nädalal on Varro astunud mitu olulist sammu, mis näitavad tema otsustavust ja ohjade haaramist. Kõigepealt see, et ta ERRi nõukogu liikmena astus otsekoheselt teiste ette ja nõudis, et Eesti oma osalemise edaspidistel Eurovisioni lauluvõistlustel igaveseks lõpetaks. Kallis rahvas, kes meist poleks sedasama mõtet enda südames kandnud juba aastaid? Nii nagu Varrogi selge häälega välja ütles, me alandame ennast ja oma riiki selle labase komejandi kaasategemisega! Mis on meie, eestlastega, juhtunud, et tunneme haiglast vajadust osa võtta sellest sodomiitlikust ja soohüsteerilisest palaganist, mida Sorose eestvõttel ning meie enda maksumaksja rahaga Euroopas korraldatakse?

Varrol on õigus, kui ta väidab, et lauluvõistlus ei ole see enam ammugi. Veelgi enam, Eurovision on muutunud naiivse televaataja teadmata pimeduse jõudude mustaks missaks, kus trambitakse jalge alla kõik, mis seob inimesi Elu ja Valguse pühadusega. Selle eesmärk on, et püherdaksime pahedes ja hooruses ning hävitaksime oma surematu hinge. Sellisteks tahavad meid muuta illuminaatide eliit, Sorose käsilased ja Hallid Tulnukad. Ning Eestis on nende eestvõitlejaks Roimaerakond eesotsas Kaja Kallasega.

Kas panite tähele, kuidas sellel niinimetatud lauluvõistlusel nopivad esimesi kohti ja auhinnarahasid vaid kleitidega mehed ja habemega naised ning ülejäänud esinemised on samuti just nagu suur lihaturg ja pordumaja pummel? Millist mõju avaldab see meie noorsoo moraalse palge kujunemisele? Millise räpase, ärakasutatud tunde jätab see iga kombelise ja ausa inimese hinge! Aga Varro teeb sellele lõpu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Napak
2 kuud tagasi

Nii nagu ei peaks Eesti osalema Eurovisiooni ‘lauluvõistlusel’, ei peaks punane ‘rosolje’ saama LE lehepinda.