Juhtkiri: emotsionaalne otsus

Lääne Elu

info@le.ee

Eilsel Haapsalu volikogu istungil tekkis tuline arutelu, kui volinikud asusid otsustama, kas lubada linnavalitsusel kulutada 70 000 eurot kolmandat aastat tühjalt seisva koolimaja lammutamiseks või mitte. Lammutamine ise maksaks küll tunduvalt rohkem kui 70 000 eurot ja selle tarvis on linnavalitsus küsinud ka toetust. Kas seda saadakse, pole selge.

Et Haapsalu Kuuse tänava koolimaja saatus läheb paljudele korda, oli ette arvata. On ju ses hoones l

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
linlane
1 päev tagasi

Vanakeste aeg on tõesti läbi. Juht peab olema otsustusvõimeline, julge ja toimekas. Kahjuks need ajad linnas ammu möödas. Kas muudkui uinume edasi?

Majaomanik
2 päeva tagasi

Noortel nüüd küll mingit huvi selle maja vastu vaevalt on. Kui oleks maja lammutatud ja plats puhas siis võib juhtuda,et mõni nooremapoolne ettevõtja tuleks ideega välja,mida teha sinna.

kuna
2 päeva tagasi

tulevik on meie laste päralt, siis andkem otsustamine lastele, võivad ju kõik latsed nüüd 16 aastaselt kov valimistel hääletada, las hääletavad siis selle koolimaja tuleviku saatuse samuti, vanad sammaldunud onud täitevkomitees ei ole enam adekvaatsed