Puises käivad kadunud mehe otsingud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Puise vabatahtlikud merepäästjad leidsid Andresele kuulunud alumiiniumpaadi Mini Buster esmaspäeval kella 14 paiku Liialaiult. SA Kadunud

Pühapäeva õhtul kl 18 paiku sai politsei teate, et Puises on koos oma paadiga kadunud 65aastane Andres. Mehe paat leiti eile Liialaiult, meest polnud aga õhtuks leitud.

Haapsalu politseijaoskonna piikonnapolitseiniku Vello Vichterpali sõnul leidsid Puise vabatahtlikud merepäästjad Andresele kuulunud alumiiniumpaadi Mini Buster esmaspäeval kella 14 paiku Liialaiult.

Andrese kadumise aeg pole Vichterpali sõnul teada. „Keegi ei tea, millal ta merele võis minna,” ütles piirkonnapolitseinik. Andrest nähti viimati 22. augusti lõuna paiku liikumas Puise rannas, kus ta oma paati hoidis. Mehe kadumine avastati pühapäeva, 25. augusti õhtul kella 17 paiku, kui teda mindi kodust otsima. Mehe telefon leiti kodust ja see pole olnud aktiivne neljapäeval kella 18st.

Vichterpal ütles, et politsei sai kadumisteate pühapäeval üsna hilja. Samal õhtul alustas SA Kadunud operatiivne otsingugrupp Andrese ja tema paadi otsinguid. Vichterpali sõnul polnud tugeva tuule tõttu võimalik drooni lennutada, kuid Puise vabatahtliku merepäästeüksuse abiga kontrolliti roostikuvaba rannikut.

Otsingud jätkusid esmaspäeval ja siis laiendati ka otsinguala. Vichterpali sõnul käisid vabatahtlikud läbi saari ja kaldaid, kaasatud oli nii droon kui ka helikopter. Viimane lõpetas töö esmaspäeval kl 17 paiku.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
trezor.io/start
1 minut tagasi