Palivere ujumissild jõudis vette

Foto: Malle-Liisa Raigla

 

Palivere ujumiskoht vanas ehitusmaterjalide tehase karjääris, mida paliverelased bassuks kutsuvad, sai pühapäeval Palivere priitahtlike pritsumeeste abil ujumissilla.

„U-kujuline ujumissild eraldab omaette madalama ala, kus lastel on julge sulistada. Sügavam osa jääb ujumissilla taha,” rääkis Palivere pritsumeeste eestvedaja Risto Roomet silda paigaldades.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ints
15 tundi tagasi

See Palivere bassukas nii kinni kasvanud ,et mina selle silla panek sinna küll mõistlik polnud,esialgu oleks võinud veidi kaevata seda ja hävitada roostiku.

En.
19 tundi tagasi

Haapsallased panevad ka Palivere ujumiskohale pilgu peale. Kogu Suur-Haapsalus pole ju ühtki korrektset ujumiskohta (Veekeskus õnneks töötab, raha eest midagi saab).

Tragikoomika seisneb selles, et kui praktiliselt kogu päriskaubandus on vana Haapsalu ammu hüljanud, siis nüüd tuleb ka (suusatamas-)suvitamas hakata käima ‘võõrsil’.

Kodanik
11 tundi tagasi
Reply to  En.

Veekeskus on ka andke andeks aga ajale jalgu jäänud. Remonti oleks vaja ning paar rada juurde. Kui on trennid, siis ujuda pole ruumi. Suvised spordilaagrid on veel nii ülbed, et võetakse kõik rajad ära.