2021. aasta kokkuvõte: sport: meestelt tuleb raha ära võtta

Paljud haapsallased tulid augustis Haapsalu lossiplatsile, et tervitada Tokyo olümpiamängudel siinse vehklemiskoolkonna lippu kõrgel hoidnud Niko- lai Novosjolovit (vasakul), Katrina Lehist ja Kaido Kaabermad. Foto: Arvo Tarmula

Paljud haapsallased tulid augustis Haapsalu lossiplatsile, et tervitada Tokyo olümpiamängudel siinse vehklemiskoolkonna lippu kõrgel hoidnud Nikolai Novosjolovit (vasakul), Katrina Lehist ja Kaido Kaabermad. Foto: Arvo Tarmula

Venemaa duumasaadik tegi hiljuti ettepaneku, et kui nende meeste jalgpallikoondis veel kaotab, siis tuleks mängijaid rahaliselt karistada. Meie riigikogu pole nii teravaks veel läinud, aga see päev võib tulla.

Eesti naised säravad praegu maailma spordiareenidel, mehed paistavad hoopis hallimad välja. Hetkel võib selle üle lõbusalt aasida, et mehed on siinmail õrnem sugupool. Olukorra jätkudes võib meestel aga häbi hakata.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments