LOETUIMAD LOOD 2021: Nelis-Naukas: mind meelitati pettusega saatesse

Lääne Elu avaldab uuesti 2021. aastal enim loetud lood. Üheks nendest on 28. oktoobril ilmunud lugu „Nelis-Naukas: mind meelitati pettusega saatesse”.

Helen Nelis-Naukas. Foto: Bizzi Team

Kolmapäeva õhtul kajastas „Pealtnägija” saatelõik Haapsalu vehklemistreeneri Helen Nelis-Naukase ahistavat käitumist Katrina Lehise suhtes.

Nelis-Naukas saate sisu kommenteerida ei soovinud, küll aga ütles, et ta meelitati intervjuud andma pettusega.

„„Pealtnägija” helistas mulle ja alustas juttu niimoodi, et ma olen välja öelnud, et soovin ühte poissi maailma tippu aidata, kuid rahastusega on probleeme ja võib minna nii nagu Katrina Lehisega,” meenutas Nelis-Naukas.

Nelis-Naukas rääkis, et oli võtnud mõtlemisaega ja nädal hiljem otsustas, et annab intervjuu koos oma venna Peeter Nelisega. „Vend andis pool tundi intervjuud, mina tund aega,” rääkis Nelis-Naukas. „Saates ei öelnud vend ühtegi sõna.”

Saate järel ütles Nelis-Naukas, et teda on petetud, sest lisaks pettusega saatesse meelitamisele tuli saatest välja, et lõiku on ettevalmistatud kaks kuud. „Olen meedias pettunud. Saatele head ei soovi,” ütles Nelis-Naukas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Prääks
2 aastat tagasi

Kes on musta töö tegija või Tuhkatriinu või võõrasema siin loos,samuti prints valgel hobusel? , seda teavad asjaosalised .Kahju, et musta pesu rahva ees pesti,aga kes andestab, saab ise puhtaks.

Aasta Koer
2 aastat tagasi

‘Pealtnägija’ pole ammu enam ajakirjandus, vaid libameedia, mis teenib neo/marksistlikku ideoloogiat….nagu tgl terve ETV.

Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi

Isiksuse kahestumine? Üks andis nõusoleku ja teine läks. Ja kolmas sai petta!

Varoona
2 aastat tagasi

Ärge võtke tõsiselt seda juttu, järjekordne manipulaator.

Faktid
2 aastat tagasi
Reply to  Varoona

Aneti punktiarv oli vaid ühe võrra madalam.

Anonüümne
2 aastat tagasi

Inimesed,kes kõik tõttasid lugema,mis meis endis sarnast on?Süsteemi ohvrid kõik või?Afäärides sportlase parremus on alati mingi küsimärgi all,oleks valinud isiklikult Anetti parimaks,kui just peab lahterdama.