Lääne-Nigula maksab vallajuhtidele tulemustasu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne-Nigula vallavanema, endise Martna savallavanema Janno Randmaa sõnul on osavallad Lääne-Nigulas end õigustanud. Foto: Urmas Lauri
Lääne-Nigula vallavanem Janno Randmaa saab tulemustasu 1000 eurot. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula volikogu otsustas maksta ametist lahkuvale vallavanemale Janno Randmaale tulemustasuks 1000 eurot, osavallavanemad Katrin Viks, Kairi Seiton, Aivo Hirmo ja Aivi Heinleht ning vallavalitsuse liikmed Taivo Kaus ja Varje Paaliste saavad igaüks tulemustasuna 500 eurot.

Volikogu liige Janek Loorens (Keskerakond) tegi ettepaneku maksta vallajuhtidele tulemustasuks 300 eurot, sama suure summa said vallavanem Randmaa käskkirjaga preemiaks valla allasutuste juhid. Volikogu seda ettepanekut ei toetanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Päris
2 aastat tagasi

absurdne.

Kodanik
2 aastat tagasi

Praegune volikogu ei ole õige punt otsustama, mida tehti. Oleks õige olnud eelmine volikogu koosseis seda otsustada. Nii ei ole tglt. Aus.

Tark
2 aastat tagasi

Loorents võiks mõelda, kas tema koht on ikka volikogus, viimane istung soovis endale küsimust esitada. Vahvad klounid koos!

Ref
2 aastat tagasi
Reply to  Tark

Paadund ametniku kommetaar nagunii. Kui tööd ei tee, siis raha ju ei pea saama.

maamees
2 aastat tagasi

Tahaks enne tulemusi näha, tavalise töö eest preemiat maksta on moraalselt vale.

kus
2 aastat tagasi

kapis neid tulemusi hoitakse

Jaanus
2 aastat tagasi
Reply to  kus

Tulemused vallavalitsuse arhiivi kapis!!!