Lääne Elu paberleht laupäeval, 17. juulil

Andra Kirna

andra@le.ee

Läänemaa supluskohtade välimääraja

Lääne Elu vaatas üle kümme Läänemaa populaarsemat supluskohta – kõik need pole kaugeltki ametlikud rannad.
Endale sobivaima supluspaiga leidmiseks tõime välja, milline koht millisele rannalisele enim võiks sobida ning mis on ühe või teise paiga plussid ja miinused.

Jetsi müstiline muinasmaailm kunstikooli keldrigaleriis

Haapsalu kunstikooli keldrigaleriis on tuleva nädala lõpuni avatud Indrek Jetsi ehtenäitus „Unund barbaarsuse lumm”.
Jetsi võiks nimetada multitalendiks, kellel tuleb ühtviisi hästi välja kõik, mis nõuab kannatlikkust ja täpsust: joonistamine, keraamika, puunikerdamine ja ehete valmistamine. Kõige sellega on ta tegelenud aastaid, ometigi jõudis kunstnik oma esimese isikunäituseni alles läinud sügisel, mil Tallinnas A-galeriis olid väljas tema ehted. Nüüd on need jõudnud kunstniku kodulinna.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ei tea
2 aastat tagasi

kui koka palk on näiteks 1000 euri,siis ei leia muidugu kedagi tööle…..Ma ei tea, palju hetkel näiteks Haapsalu spaades kokad teenivad…..

Nojah...
2 aastat tagasi
Reply to  ei tea

Kui toitu saaks oma tarbeks virutada, siis tuhat oleks hea küll

KodanikS
2 aastat tagasi

Rohukülas sõidetakse lausa veepiiri äärde autodega. Tegelikult seaduse järgi nii lähedale sõita ei või. Aeg oleks midagi ette võtta.

Muhv
2 aastat tagasi

Makske palka ja puudus kaob.

mis iganes
2 aastat tagasi

kokad või nende õpipoisid valmistavad,peab algmaterjal olema puhas ja söögikõlbulik,—ja milline väljapanek siis selles osas ka Haapsalu toitlustuskohtades on,alustades näiteks Fra Marest,kus soolane, vastuvõetamatu näiliselt lai valik,ning ikka sel viisil sätitud, et rahaline sissetulek neil endil jookseks