Galerii: ämblikud ja vihmaussid sagivad animatsioonilaagri keldrinäitusel

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Silma õpikojas oli parim laager, kinnitas Ekke Martin Henk (istumas käsipuul), kes on osalenud kõikides seni peetud animatsioonilaagrites. Foto. Urmas Lauri

Haapsalu kunstikooli keldrigaleriis on mullakoormaga aiakäru, kus justnagu tuhnivad ringi vihmaussid. Trepil kösutavad hiidämblikud jälgivad tähelepanelikult, mis ruumis toimub. Toimub aga see, et keldrisse on üles seatud Silma õpikojas toimunud animalaagri näitus.

Juuli lõpus said lapsed Silma õpikojas toimunud animalaagris mängida nii mõtte kui materjaliga. Ja kuidas see kõik kokku tuli, see saigi selgeks alles kunstikooli keldrigaleriis.

Animalaagris sai tänavu osaleda 20 last. “Soovijaid oli palju enam, aga rohkem polnud sel aastal lubatud,” ütles laagri üks juhendajaoist Terje Henk.

Laagrilistest oli umbes veerand Haapsalust, teised tulid mujalt. “Paljud olid Tallinnast ja ka Tartust tuldi,” lausus Terje.
.....
Fotod: Urmas Lauri

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments