Lääne Elu paberleht teisipäeval, 14. juulil

Lääne Elu

info@le.ee

Lagedi ettevõte tahab rajada Kadarpiku külla rehvide ümbertöötlemise tehase

Lääne-Nigula vallavalitsus otsustab teisipäeval, kas näidata rohelist tuld Catalana OÜ kavatsusele hakata lagunevas väetiselaos vanu rehve purustama.

Lagedile registreeritud ettevõtte plaanid Läänemaal on suurejoonelised – osta hoone omaniku käest ära ja teha korda; kui tehas saab rehvide purustamisega jalad alla, hakata rehvipurust tootma kummimatte, edaspidi müüa purustusmasinaid ja veel kaugemas tulevikus moodulmaju ning luua kohapeale 50-70 töökohta.

Noored toovad Haapsalus See teatris lavale krimiloo

See teatri noored toovad teisipäeval lavale Agatha Christie teose „Surmaga ära vahetatud” ainetel valminud lavastuse.

Tüki lavastas Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilane Annabel Alemaa, kes hakkas sügisel juhtima noorte näiterühma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
anonüümne
4 aastat tagasi

Hea küll, kuid kui saaste on häiriv või maksuvõlglasele edasi müümise eest peavad ka otsustajad vastutuse võtma,seega Lääne –Nigula vald. 🙂

anonüümne
4 aastat tagasi

Otsus Taebla keskusesse rehvikummidest mattide valmistamistehase lubamine on ,,raske,, ,nagu öeldud? Järelikult SEE SAASTAB ÕHKU,muud põhjust ei saa olla. Inimesed, otsustage,see on probleem kohalikele! Ja mitte, et lihtsalt ebameeldiv lõhn, vaid mürkidega.Mida see kaasa toob, seda need ei aima, kes seni vaid puhtas õhus harjunud. See oleks tagajärgedega —- jube, ka tervisele! Otse elamiste ümbruses….Loomulikult viiekordseid maju ei puuduta, kus vallavanem elab. Suvine aeg ka valitud ,,otsustamiseks,,, kus enamus rahvast laiali. Paras aeg? Vabandust, meil kasvavad lapsed. Kas mingit vana loomalauta ei leita kuskile inimestest eemale? VÕTKE OFF!!!

jätk
4 aastat tagasi
Reply to  anonüümne

Lisaks on näha,et artikkel ise on onlinest koguni kõrvaldatud juba—kas keegi maksis selle eest või andis juhtnöörid.

anonüümne
4 aastat tagasi
Reply to  jätk

On alles, leitud see artikkel. Huvitav, mida vald eile otsustas.

Kodanik
4 aastat tagasi

Lillepeenar, ulmeline ümbersõit. Mis kurgihooaja põletav teema pr Rammult järgmisele LE esilehele tuleb?

Enriko
4 aastat tagasi

Haapsalu ümbersõidutee mittevajalikkust põhjendav statistika ei peaks tuginema ööpäeva keskmisele läbisõitjate arvule, mis artikli põhjal peaks olema 2-3x suurem praegusest (täpsemalt: koroonaeelsest), sest oluline on hoopis transiidi intensiivsus nende tundide ajal, mil niidikeseks kahandatud Tallinna mnt-l ja Jaama tänaval ukerdatakse (vaatepilt meenutab vene sõjaväeešeloni). Kahju, et Haapsalu läbisõitu uputatud miljonitega kohe uut teed ei rajatud.

Margus
4 aastat tagasi

Hea kui keegi võtab hooned kasutysele ja need enam edasi ei lagune. Aga väetiselaost pole ammu enam midagi järgi, seal nüüd pyistematerjali laoplats, see territoorium millest jutt vana kolhoosidevaheline ühisladu ehk haapsalu rajooni atk

peaaegu
4 aastat tagasi
Reply to  Margus

kolhoosidevaheline ühisladu ehk haapsalu rajooni atk????? Ei. Laod ehitas ja omas Haapsalu EPT (Eesti Põllumajandustehnika).

nagu ikka
4 aastat tagasi

Ja jälle mikk lõhmus News Service töötab. LE, teil endal pole piinlik lihtsalt pressiosakond olla?

to_nagu ikka
4 aastat tagasi
Reply to  nagu ikka

kirjuta endast siis, kui sisu on.