Lääne Elu paberleht neljapäeval, 7. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalus ei makstud aastaid hooldajatoetust

Pärast kaheksa aasta pikkust vahet maksab Haapsalu sellest aastast taas hooldajatoetust. Vahepealne paus on aga paljudele linnaelanikele meelehärmi põhjustanud. „Mina olen selline, kellel on kaks hoolealust, aga ma ei saa selle eest ühtegi kopikat,” ütles Haapsalus elav 79aastane vanaproua Helgi (nimi muudetud). „Seda tööd peaks natukenegi väärtustama, et ma ka ennast inimesena tunneksin. Praegu tunnen end tööloomana.” Helgi lisas, et kindlasti pole ta Haapsalus ainus omasugune.

Tiina Ojaste luksuslik kübaratrikk

Läinud neljapäeval avas Pärnumaa kunstnik Tiina Ojaste Linnamäe vanas koolimajas näituse „Kübaratrikk”. Ojaste maalid on luksuslikud, ainuomase käekirjaga ja detailirohked. „Tema pilte iseloomustab ilu, rikkalikkus, salapära ja luksus,” iseloomustas Ojaste loomingut Linnamäe kandi kultuurielu üks eestvedajaist Viivika Orula.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Heinz
5 aastat tagasi

Ma ei saa aru, et miks Karilaiule just abivajajad ja väetid just enne valimisi meelde tulevad? Selleks, et peale valimisi nad jälle ära unustada? Kas on mõtet seesugust meest siis üldsegi valida?

juss
5 aastat tagasi
Reply to  Heinz

Rumalad valivad kesikud pukki tagasi!

Sass
5 aastat tagasi

Sellepärast maksab jälle toetust, et valimised tulemas.