Priinits ja Lehis võidutsesid Turus

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Sten Priinits. Foto: Tay Pamart
Sten Priinits. Foto: Tay Pamart

Soomes Turus peetud epee MK-satelliitturniiril tegid Haapsalu klubi En Garde võistlejad häid tulemusi – Sten Priinits ja Katrina Lehis tõid koju esikohad, poodiumile jõudis ka Nelli Differt.

Meestest saavutas Sten Priinits (treener Helen Nelis-Naukas) esikoha enam kui saja vehkleja konkurentsis.

Teel 64 parema hulka alistas Priinits tulemusega 15:9 Soome vehkleja Julius Jutila, seejärel 15:4 hiinlase Pablo Nunezi ja kaheksandikfinaalis kaasmaalase Jüri Salmi 15:6.
Veerandfinaalis võitis Priinits 12:4 Austria vehklejat Josef Mahringerit ja poolfinaalis rootslast Linus Islas Flygaretit 15:10. Finaalkohtumises pidi Eesti vehklejale alistuma 15:10 Soome esindaja Teemu Seeve.

Head vehklemist näitas Peeter Turnau, kes pidi veerandfinaalis tunnistama Taipei vehkleja Tsung Lin Chen 9:15 paremust ja sai kokkuvõttes 5. koha.
Naistest alagrupis kõik võidud teeninud Katrina Lehis (treener Helen Nelis-Naukas) alistas kohtumises 16 parema sekka 15:5 soomlanna Hilla Hamalaineni ning seejärel kaheksandikfinaalis 15:6 Caitlin Changi (JAM).

Veerandfinaali kohtumises alistus 15:9 Lehisele India vehkleja Jas Singh Singh ja poolfinaalis 15:11 leedulanna Vikte Azukaite. Finaalkohtumises võitis Lehis 15:10 Ungari vehklejat Dorina Budait.

Edukas oli ka En Garde’i võistleja Nelli Differt (treener Helen Nelis-Naukas), kes saavutas kolmanda koha, tunnistades veerandfinaalis 9:15 Ungari esindaja Dorina Budai paremust. Samale võistlejale pidi kaheksandikfinaalis omakorda alistuma Kristina Kuusk, kes sai kokkuvõttes 7. koha.

Turniirist võttis osa 55 naisvehklejat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments