Kristiina Kisler ja Kirke Möllits võitsid Noarootsi gümnaasiumi talendiõhtu

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

1520771_797877250242343_16859509703632867_nTänavu valiti rahva lemmikuks Ervin Sven Vihman, kes tegi beatboxi. Foto: Erakogu

Noarootsi gümnaasiumi 10D klassi õpilased Kristiina Kisler ja Kirke Möllits võitsid koolis peetava traditsioonilise talendiõhtu Royal Tälent Nait. Nad esitasid Imagine Drangons loo „Radioactive”. Lugu esitas Möllits, teda saatis klaveril Kisler.

Kisler rääkis, et loo valik selgus alles päev enne talendiõhtut. „Olime valikuvahel, kas esitada Bastille lugu „No angels”, ED Sheeran looming „I see fire” või Imagine Drangons loo „Raidoactive””, ütles Kisler. Lõplik valik langes ikkagi Imagine Drangonsi kasuks, sest see olevat kõige terviklikumalt kõlanud lugu, rääkis Kisler.

Kisleri sõnul valmistus ta etteasteks umbes kuu aega. „Harjutasime koolimõisas Möllitsaga iga päev vähemalt tunni,” lausus Kisler.

Möllits teatas, et võit andis talle juurde olulisel määral enesekindlust ning jaksu tegeleda laulmise ja muusikaga põhjalikumalt.

Sarnaselt Möllitsale arvas ka Kisler, et võit andis talle juurde enesekindlust ja julgust.

Neiud lubasid talendiõhtust osa võtta ka tuleval aastal.

Rahvalemmikuks sai Ervin Sven Vihman, kes tegi beatboxi.

Möödunud neljapäeval peetud talendiõhtul Royal Tälent Nait esitleti kaheksat etteastet. Alustades kitarrisoolodest ja laulmisest lõpetades graafilise kunsti ning tatoveerimisega.

Žüriisse kuulusid direktor Laine Belovas, kooli kuninganna Grete Kärsna, matemaatika õpetaja Kerli Toming ja kooli bussijuht Margus Laidmets.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
nimi
8 aastat tagasi

Tublid 🙂