Sauna Cupil võidutsesid eestlased ja lätlased

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

aivo_adamson

Maanteeameti juht Aivo Adamson oli Parim enne nimelise meeskonna alustala. Foto: Arvo Tarmula

Täna lõppes kolm päeva kestnud korvpalliturniir Sauna Cup. Tänavune võistlus oli järjekorras juba 15.

Meeste 35+ vanuseklassis võttis võidu Riia Ruja, kes oli samas klassis parim ka mullu. Finaalis alistasid lätlased 39:36 Leedu au kaitsnud Kaunase korvpalliklubi.

Meeste 45+ klassi finaalis läksid vastamisi kaks Tallinna võistkonda: Cramo ja Parim Enne. Esimese poolaja lõppedes juhtis Parim Enne 24:22, kuid teisel poolajal lasi meeskond mängu käest ning Cramo tegi punktiseisu kõigepealt tasa ja läks seejärel juba juhtima.

Parim Enne näis teise poolaja lõpus veidi toibuvat, kuid Cramole nad enam järgi jõuda ei suutnud. Mäng lõppes seisuga 43:38 Cramo kasuks, millega nad kordasid oma mullust Sauna Cupi võitu. Ka eelmisel aastal mängisid nad finaalis Parim Enne vastu.

45+ klassis õnnestus Tallinna EÜE võistkonnal alistada väga pingelises pronksimängus 34:32 Riia Kolonna võistkond.

Naiste karikas läks Tartu valla naiskonnale, kes alistas finaalis 36:26 Tallinna Sungate'i. Mullu mängisid finaalis samad naiskonnad, kuid tulemus oli vastupidine.

Läänemaa korvpalli raudvara EstTrans tuli tänavu 45+ klassis viiendale kohale. EstTrans alistas viienda koha mängus leedulaste Radviliškise meeskonna ülekaalukalt 49:33.

Aastate eest tagasihoidlikult alustanud Sauna Cupist on tänaseks saanud rahvusvaheline turniir, kus osavõtjaid on Soomest, Lätist, Leedust, Venemaalt ja Eestist.

Vaata ka finaalmängude pildigaleriid!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
valdo
9 aastat tagasi

eks ta üks tasalülitamise meetod ole. ühed saada palliga saali, teised saada tsikliga metsa, kolmandad saada koori laulu kõik ikka selleks et sul meeled nii lahutataud oleksid et see vabastaks igasugusest vastutusest, seda nii võimu kui tavakodaniku tasandil.

Galerii: korvpalliturniiri Sauna Cup finaalmängud | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] Täna peeti 15. Sauna Cupi finaalid. Seda, kes turniiri võitis saab lugeda siit. […]