Läänemaal läheb tänavu kooli üle 2500 lapse (vt aktuste aegu siit)

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Seitsmeaastane Mimi Balder läheb homme Haapsalu algkooli 1. klassi. Kaire Reiljan

 

Läänemaa kahes algkoolis, üheksas põhikoolis ja kolmes gümnaasiumis õpib sel aastal mõnikümmend last vähem kui mullu.

Läänemaa suurim on Haapsalu põhikool, kus õpib tublisti üle 600 lapse. Kõige väiksem on 19 lapsega Vormsi kool. Õpilaste arv on kasvanud Taebla, Oru ja Kullamaa koolides ning Läänemaa ühisgümnaasiumis. Mujal on õpilasi mullusest natuke vähem.

Päris esimest korda heliseb koolikell 225 põnnile. Haapsalus läheb 1. klassi 135 last ja Lääne-Nigulas 90 last. Lääneranna vallas läheb 1. klassi 41 last, neljandik neist hakkab käima Metsküla koolis.

Uue direktori käe all alustab kooliaastat Noarootsi kool, mida hakkab juhtima endine Noarootsi gümnaasiumi õppejuht ja staažikas matemaatikaõpetaja Katrin Karm.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sonderkomando SS leutenant Hasser
2 tundi tagasi

Kõik normaalsed lapsevanemad panevad oma lapsed Metsaküla Kooli

Suverootslane.
3 tundi tagasi

Huvitav , miks Noarootsi kooli läheb ainul 2 last ? Mis kohalikud poliitikud valesti teinud on viimased 5 aastat ja rohkem. Rahakott on neil olnud küll ,nagu seapõrsas mida kohaliku elu edendamisel ja arendamisel kasutada, võrreldes lähinaabritega .

Ristikas
7 tundi tagasi

Risti Põhikoolis on samuti õpilaste arv võrreldes eelmise aastaga kasvanud (87lt 90le).