Rooslepas ähvadas mees relvataolise esemega

Politseile anti teada, et 16. mail tekkis Haapsalu linnas ettevõtte territooriumil konflikt kahe mehe vahel, mille käigus lõi 45-aastane mees teist meest ja tekitas talle valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

27. mail sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas Rooslepa külas eramus ühise alkoholi tarvitamise käigus ähvardas 67-aastane mees relvataolise esemega teist meest. Politsei pidas 67-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pss misasja
20 päeva tagasi

Koos panid tina ja siis läks veel teise peale kaebama!? Päris “normaalne” joomakaaslane. Las teinekord joob üksi kuskil.

Toimetaja
21 päeva tagasi

Kes seda lehte toimetab!
Mees ähvadas
Mida sina ähvadad, mees 🤣

oh õudust
21 päeva tagasi

enam ei julge aias kirvega ka tööd teha, kes teab mis mõnele võib viirastuda

Kohalik
14 päeva tagasi
Reply to  oh õudust

Oh…kirve ehk tunneb eemalt kuidagi ära…aga kui läed vikatiga kraaviääri niitma, siis tuleb vist palju musti mehikesi kohale. Paljud ju ei tea, mis riistaga tegu….ja kreissaagi ei julge üldse kuuri alt välja tuua…
Varsti peab hakkama vallast luba küsima….et saega küttepuid lõigata….Vot on eluke 😐

зови меня Коля
21 päeva tagasi

varganäol ja haapsalu patrullmiilitsate lemmik sattus lõpuks rootsi kardinate taha. vaatame huviga edasisi sündmuste arenguid: kas läheb nagu alati või pannakse seekord lõpuks puuri?

Ivo
19 päeva tagasi

Kas see oligi see meesnaine või ….

krõll
17 päeva tagasi
Reply to  Ivo

Rooslepa külas on jah üks kleepuvate näppudega kleptomaan, patoloogiline valetaja ja aastakümnete pikkuse ajalooga sitakeeraja. Kummaline on see, et ta ise kelgib oma tutvustega Haapsalu miilitsajaoskonnas. On neid oma sõbrakesi seltskonnas isegi nimeliselt tutvustanud. Klassikaline juhtum kui seesammune seltsimees mäluaugus poodi järgmise viina järgi sõidab: enne seda tehakse kõne oma sõbrakestele, et kus-kaugel liiguvad. Ja peale seda läheb julge sõit poodi. See ongi selle koha eripära – see eespool nimetatu on juba aastaid olnud nö “puutumatu” vaatamata sellele, et kohalik kogukond on ülivihane ja näpuga näitamisi (väga tihti küll ilma tõenditeta) on palju-palju. Ma usun, et kohalik kogukond tundis väga… Loe rohkem »

miilits
21 päeva tagasi

Kui vana oli esimesel juhul teine mees, ja ka teisel juhul kui vana oli teine mees?

kas
21 päeva tagasi
Reply to  miilits

teine naine oli mees

miilits
20 päeva tagasi
Reply to  kas

naisest pole sõnagi.

hgf
20 päeva tagasi
Reply to  miilits

habemega naine või siis seelikuga mees.

igal
21 päeva tagasi

õhtul on tv-s tuhandeid selliseid relvaga ähvarduse stseene, peale massitapmiste sealt muud vaadata polegi, ei imesta siis üldse