Väike-Ahlis sõitis auto teelt välja

Laupäeva õhtul kell 18.50 juhtus liiklusõnnetus Väike-Ahli külas Rohuküla-Ahli-Ridala tee 9. km. 18aastase mehe juhitud sõiduauto Audi sõitis teelt välja ja sõidukis kaassõitjana viibinud 16aastane neiu sai viga ja toimetati haiglasse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ja.
19 päeva tagasi

Eks nad peolt tulid… kus ikka igast meeltesegaduses inimesed.

margus
21 päeva tagasi

eesti noored on hukas!

ahto
21 päeva tagasi

tagurdab välja

Ex laps.
23 päeva tagasi

Ja polnudki vanur roolis?! Mis nüüd siis, hakkame 18-30 aastastele lubade kehtivusajaks aasta määrama!😆

Vanurid
22 päeva tagasi
Reply to  Ex laps.

ei kujuta kõik ette, et nad Tänakud ja Rovanperäd. Lisaks suudavad eristada reaalsust videomängust, et sõita kannatab ainult “punn põhjas”, peale kolksu, tekib kusagilt nupuke “restart”, ning kõik on taas terve ja uus.