Galerii: Posti tänaval silkas metskits (täiendatud 12.33)

 

Reedel kell 10.14 sai häirekeskus teate, et Haapsalus Posti 24 hoovis on metskits, hiljem leidsid päästjad teisest hoovist veel ühe metskitse.

Politsei piiras Posti tänaval Nurme ja Kreutzwaldi tänava vahelisel lõigul liikluse, et loom hoovist kätte saada ja tagasi metsa viia.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Joppenpuhh
2 kuud tagasi

Metsloomaühing puutub siia kuidas? Kõik eesti metsloomad tuleb sinna saata? Paras linnainimeste kamp, kes ei tea loodusest tuhkagi. Iga linnupojuke ja loomapojuke tuleb “päästa”, surm on looduses sama loomulik nagu sünd, igat santi pole vaja ravida ja poputada, pigem andke oma üleliigne raha haigete laste raviks. Iga kassiräsitud “päästetud” linnu kohta leidub linnulaip, mille kass järgmisena ette võttis. Siin aitab inimeste teadlikkuse tõstmisest, et kassil ei lasta kevadsuvisel ajal ringi lasta, kui ei soovi laipu enda ümber. Aga noh, eks ühingul ju vaja pr-kampaania jaoks uusi “nunnupilte ja videosid”, mistõttu inimesed võõrduvad loodusest veelgi. Kitse või mistahes metslooma linna sattumine… Loe rohkem »

Toetan Aadut
2 kuud tagasi

Kitsed käivad üldjuhul kahel jalal..
See on kabral

Kas
2 kuud tagasi

Metsloomaühingule teatati?

FotoM
2 kuud tagasi
Reply to  Kas

Milleks ühing, loom oskab ise ka metsa minna kui soovib

Nimi olemas
2 kuud tagasi

Vaene loom, metsi võetakse vaatamata raierahule järjest maha, lisaks on sõjaõppused ajastatud kenasti poegimis- ja pesitsusajale. Loomad ja loodus on häiritud. Ime siis et segaduses kits linna sattus!

Aasta Koer
2 kuud tagasi
Reply to  Nimi olemas

Miks segaduses? – aga võib-olla läks poodi hoopis?

Äkki
2 kuud tagasi
Reply to  Aasta Koer

hoiate oma lolluse endale?

Hellat
2 kuud tagasi
Reply to  Äkki

Äkki teiegi hoiate oma lollused enda teada.

jajaa
2 kuud tagasi
Reply to  Nimi olemas

jajaa, just-just, metsad võetakse maha ja paljas kõrb jääb järgi… onju? Kitsed toituvad raiesmikel ja põldudel, paksus metsas jääb see loom nälga. Maalt kolivad inimesed linna, hülgavad põlised talud, need võsastuvad, kitsed sigivad…. Mida rohkem neid sigib, seda rohkem neid ka linna satub. Niisamuti on linnas suured hüljatud alad- vana naftabaas on nagu Tšernobõl- loodus võtab imekiiresti võimust. Nagu muru niitmata jätad, kohe mingi puine asi juured alla ajab. Asfalt ja betoon ka väga suureks takistuseks ei ole- loodus saab kõigest jagu. Kõige loodusvaenulikum keskkond on moodne uusarendus- majad on nagu kosmosesse loodud- õhukindlad, kõik käib elektriga, õues plastmassist kohustuslikud… Loe rohkem »

En.
2 kuud tagasi
Reply to  jajaa

Kõik mida ütlesid mahajäetud naftabaasi ja uusarenduste kohta on puhas kuld! Tõesti nagu Tšernobõlis! Mu sugulasel, kes ei ela Haapsalus, läksid silmad suureks, kui ta hiljuti naftabaasist mööda jalutades sinna sisse vaatas. Krimmi holmil oli samasugune ‘kinnisvara’. Kuidas need võimalikuks said tuleb küsida aastakümneid riiki ja Haapsalut valitsenud reformikommunistidelt. Mu meelest peaks kinnisvarainvestor olema seotud tingimusega, et kui ta teatud aja jooksul oma ‘Tšernobõli’ millegi mõistlikumaga ei asenda (muidugi gen. plaani piires) pannakse kinnistu sundmüüki. Jutt pole ju pisiobjektist vaid tervest linnajaost või mikroasumist.

seda
2 kuud tagasi

mula saad 1.50 eest lugeda

Kristi
2 kuud tagasi
Reply to  seda

Suht idikas peaks ikka olema siis ju .

Kohalik
2 kuud tagasi

Võtke aga rohkem metsi maha. Sina võtad kitse kodu siis mis tal muud üle jääb tuleb võtab siis sinu kodu

Anna mõistust...
2 kuud tagasi

Üks kits ja kohe jooksevad kitsed ringi. Tõsine ajakirjandus, oodake preemiat. 😉

teise
2 kuud tagasi

kitse lugemise eest pead veel 1.50 maksma