Lääne Elu paberleht laupäeval, 11. mail

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa aasta ema tiitel läks jagamisele

Esimest korda andis sihtasutus Läänemaa välja kaks maakonna aasta ema tiitlit, sest kaks esitatut olid võrdväärsed. Tänavusele aasta ema konkursile esitati seitse nime. Tänavused Läänemaa aasta emad on nelja lapse ema Katrin Naan Haapsalust ja kolme lapse ema Anne Rehkalt Ristilt.

Sada aastat Eesti esimesest raadiosaatest

Kuigi viimased 25 aastat pole Haapsalus oma raadiojaama olnud, on maailma esimese eestikeelse raadiosaate eetris kõlamise koha aupaiste ikkagi siin. 11. mai 1924 oli ilus pühapäevahommik kui Haapsalu raadiojaama kaudu läks eetrisse Läänemaa ühisgümnaasiumi koori kontsert. Tookordset kontserti kuuldi rahuldavalt mitmel pool Eestis, aga ühes kohas ka väljaspool Eestit.

Koolijuhid taunivad põhikoolide edetabelit

Eesti põhikoolide edetabelis on Läänemaa koolidest kõige kõrgemal kohal Risti kool, mis asub 309 kooli seas 32. kohal. Läänemaa koolijuhid ei pea aga põhikoolide seliist rittasättimist õigeks.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments