Elle-Mall Sadrak: mille vastu võiksid lapsed vaktsineeritud olla?

Lääne Elu

info@le.ee

Elle-Mall Sadrak, Eesti perearstide seltsi juht

Elle-Mall Sadrak, Eesti perearstide seltsi juht

Terviseameti andmetel on Eesti laste hõlmatus riikliku immuniseerimiskava vaktsineerimistega koroonapandeemia järel järsult langenud.

Iga vanem võiks üle vaadata, millised kaitsesüstid võiksid vaktsineerimiskalendri järgi lapsel praeguseks tehtud olla ning milliste kaitsesüstide tegemine on kas pandeemia või mõne muu põhjuse tõttu edasi lükkunud või ära jäänud.

Riikliku immuniseerimiskava eesmärk on tagada laste ja noorukite õigeaegne vaktsineerimisega hõlmatus. Selleks hangib riik kõik kavas ette nähtud vaktsiinid. Erinevate riikide immuniseerimiskavad võivad erineda vastavalt sellele, milline on tervishoiukorraldus ja olukord nakkushaigustega.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Saadrak,
16 päeva tagasi

Meesak ja Abednego…

enn
16 päeva tagasi

koroonasüstimise järgselt on olnud põhjust teha teadustöid teemal vaktsiinide ohutus. s.t. kõikide erinevate vaktsiinide, mitte vaid koroona. tulemus on, et mitte ükski vaktsiin ei ole olnud ohutu. aga internet on suur ja lai, info on kättesaadav. otsige ja uurige. ilmselt üha rohkem inimesi on jõudmas samadele järeldustele.

PS vean kihla, et see kommentaar peagi kustutatakse.