Lääne Elu paberleht teisipäeval, 2. aprillil

Lääne Elu

info@le.ee

Seadusemuudatus võib perearstidele tööd juurde tuua

Sotsiaalministeerium plaanib seadusemuudatusega leevendada perearstide põuda, andes olemasolevatele rohkem tööd. Ühe lahendusena on ministeerium välja pakkunud, et kui üks nimistu jääb perearstita, võtavad selle üle teised samas piirkonnas tegutsevad peretohtrid.

Läänemaa rannakalurid otsivad uut juhti

Läänemaa rannakalurite seltsi juhtinud Raina Jeeberg lahkub ametist, selts otsib uut tegevjuhti.

Õpilased otsisid kodudest vanu mööblitükke

Veel saab anda hääle veebikonkursil „Mööblilood”, kus kolme Läänemaa kooli õpilased on otsinud kodudest vanu mööblitükke ja üles kirjutanud nende lood.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Oraa Kel
1 kuu tagasi

See refi ajutine valitsemine lõppeb sellega,et viimased perearstid vihastavad Tallinna tädide nöökimise peale ja lähevad lihtsalt pensile…Kui vaadata selle ministeeriumi (ja ka teiste) nn.tarkade arvu.hakkab paha…