Haapsalus ründas meelelahutusasutuse ees üks mees teist

Politseile teatati, et  23. märtsi varahommikul tekkis Haapsalus Tallinna maanteel asuva meelelahutusasutuse ees konflikt, mille käigus 25aastane mees ründas teist 25aastast meest. Sündmuse asjaolud on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
asjalik
1 kuu tagasi

Oleks kolm olnud, oleks kolme rünnanud. (Armastus kolme apenniini vastu).

Pss
1 kuu tagasi

Polnud seal kuuldavasti midagi nii üks üks, ikka rohkem rahvast oli osalenud. Üks läks lihtsalt kaebama ja õieti tegi ka. Kätega kallale, nagu idavankad. Rääkida ei oska, purjus ka. Mine sõjaväkke rindele kuskile, saad madistada nii, et püskid sitta täis!

keegi
1 kuu tagasi

hakkas pipardama

Jaan.K
1 kuu tagasi

Vist ikka ei tohtinud küsida.Selle asemel ,et võõrale tutvustada. Tallina mnt. asuvat meelelahutus asutust kukuti miinuseid laduma .

Jaan.K
1 kuu tagasi

Mis meelelahutust Tallinna maanteel saab kui tohib küsida?

Mati Nõdra
27 päeva tagasi
Reply to  Jaan.K

Peksa saab!

Pook
1 kuu tagasi

See seal igaöine nähtus, kus noored kukked üksteist puksivad ja kusjuures suht karmilt rusikaga otse näkku nii, et koliseb. Ei huvita neid enam ka mendid, sest nood kardavad kukkesid veelgi rohkem. Vot meie poisid pole kunagi mingid riiukuked olnud, aga, kui vaja, siis ka meie poisid võtavad rusikad taskust välja ja virutavad eriti, kui keegi kurikael pudeli ära virutab või katki teeb..

Pamp
29 päeva tagasi
Reply to  Pook

Kui oleksin läheduses olnud , siis need rotid oleksid nokkis seal siiamaani