Haapsalu jazzifestival TAFF:fest passid jõudsid müügile

Lääne Elu

info@le.ee

Mingo Rajandi. Foto: Peeter Laurits
Mingo Rajandi. Foto: Peeter Laurits

Viiendat korda suvises Haapsalus toimuv jazzifestival TAFF:fest toimub sel aastal 19.-20. juulil Haapsalu linnuses. Festival toob taas lavadele hinnatud artistid ning ootamatud koosseisud.

„TAFF:fest tuleb taas suure hooga. Muljetavaldavalt head muusikud ja erilised koosseisud, mida mujal festivalidel ei näe ega kuule. Kui lisada veel lossihoovi suursugune õdusus ning intelligentne publik, siis on oodata taaskord meeliülendavat nädalavahetust,” ütles  festivali kunstiline juht, saksofonist Raivo Tafenau.

Festivalil astuvad üles Mingo Rajandi oma uue ansambliga, Eesti gypsy-jazzi lipulaev Titoks üllatuskülalistega, Estonian Voices toob festivalile oma uue albumi esitluskontserdi. Tafenau tähistab oma 60. sünnipäeva-aastat kavaga „Ice on Ipanema” 20  koos lauljatar Susanna Aleksandraga. Eesti jazzmuusika grand old man´i Tõnu Naissoo Trio toob endaga kaasa noore saksofonisti Nikita Korzouni, rahvusvaheline Agan-Viinikainen kvartett on kutsunud koos endaga lavale Karmen Rõivassepa.

Enneolematult ägeda jazzikavaga astub üles Ewert Sundja koos Peedu Kassi ansambliga, laulja-laulukirjutaja Liina Saar soojendab publiku südameid oma ilusa muusikaga ning peoõhtu paneb püsti ja festivali lõpetab TAFF:festilt alguse saanud kava „Rap`n`jazz”, kus Tafenau bändiga astuvad üles räpparid villemdrillem ja reket.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
samal
1 kuu tagasi

ajal blinifestival tooks melu kõvasti juurde, ka ilutulestikku võiks lasta ja linde loendada, kuhu kohalikud evakueeritakse