Ristil läks mees abikaasale kallale

22. veebruaril sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas Risti alevis eramus läks alkoholi tarvitanud 56-aastane mees kallale oma abikaasale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
teadmiseks
1 kuu tagasi

setumaal on Kaisa Ling andmas koolitust , ta on feminist nagu Ringvaates selgus ja nõuab naistele võrdsust.
Kuna vahepeal on muutunud Maailm , siis ju enam pole mehi ja naisi , st. nad tuleks tunnistada võrdseks , siis saaks kaotada selle Vägivalla ja vägisi kaebused keppimise kohta. Mehelikult omavahel:)(ütlemine selline või nagu mees mehega, kainelt:))

küsimus
2 kuud tagasi

kas mees läks kallale naisele ? või arvestades kooselu seadust – peaks olema äkki teabe sisu : abielluja 1 läks kallale abiellujale 2 .
Kuna SDE kiitis selle heaks , siis peaks nüüd küsima Läänemetsalt kui siseministrilt – pole enam perevägivalda ju, sest on loodud võrdsus. Või edaspidi kirjutab nt. peksasaanud mees – et ta on kooselu seaduses registreerimisel , naine ?:) (nr.2)
Politsei või meedia peaks seda paluma selgitada. Sest ei saa ju menetleda nii materjale ?

kes
2 kuud tagasi

ei löö ja peksa, see ei armasta, ütleb vanasõna, nii, et andke aga armastuse nimel

IRW
2 kuud tagasi
Reply to  kes

Kindlasti sai asja eest!!!

Ale
2 kuud tagasi

Issver, nagu lasteaed!

Guido
2 kuud tagasi

Mehed omavahel……

lihtsalt
2 kuud tagasi

jooge vähem!

IRW
2 kuud tagasi

90% on alati süüdi põhjuse andnud osapool.

No mis
2 kuud tagasi
Reply to  IRW

Alkohol, mitte osapool!

need
2 kuud tagasi

peksmised ja kallaletungid tuleb seadustada, soovijad esitavad avalduse sellise aktsiooni korraldamiseks omavalitsusele, näidates ära aja ja koha ning kaklusvahendid. Omavalitsus organiseerib selle sündmuse näitlikuse, andes kohalikus meedias teada aja ja koha ning tagades pealtvaatajatele ohutuse ning meditsiinilise abi võimaluse. üritus peaks olema tasuline, et korvata osavõtjate kindlustus ja valla organiseerimis kulud. kontrolli all läbi viidud kaklejate suhtes seaduse rikkumise paragrahve ei rakendata. sellised füüsilise vägivalla lahendused saaksid kiiresti traditsiooniks ja lõpetaks omavolilised spontaalsed tegutsemised.

Kaja
2 kuud tagasi
Reply to  need

Just, samuti saaks riigikassa täiendavaid tulusid osavõtu tasudest ja pileti müügist.