Kullamaa kooli bussihange nurjus

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Foto: Urmas Lauri
Kullamaa keskkool vajab uut koolibussi. Foto: Urmas Lauri

Kullamaa koolibussi hange liisida senise 30kohalise bussi asemel 45kohaline buss läks luhta, sest ainus pakkumus on Lääne-Nigula valla jaoks liiga kallis.

Kohalik omavalitsus on arvestanud 115 000 euroga, mida pakkumus ületas: buss läinuks maksma üle 150 000 euro. See käib Kullamaa osavallavanema Katrin Viksi sõnul vallale üle jõu. Sellest hoolimata loodab vald bussi siiski leida. „Uus hange on üleval,“ ütles Viks.

Kullamaa koolil on kaks 30kohalist bussi, millega tuuakse õpilasi hommikuti kooli ja viiakse pärast tundide lõppu koju tagasi. Ühe bussi liising lõpeb detsembri keskel ja kuna lapsi on koolis rohkem kui mullu, vajab kool nagunii uut, aga suuremat bussi.

Viksi sõnul on õpilaste arv Kullamaa keskkoolis kasvanud kümmekonna võrra.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Härra Õ
3 kuud tagasi

Mis kuradi vald see on, kui ei jõua isegi bussi rentida. Kõik erafirmad saavad bussid renditud, isegi mina eraisikuna võiksin seda vabalt teha, nüüd mingi haldusüksus ei saa. Uskumatu ikka.

oodake
3 kuud tagasi

talv ära, küll siis ka vajaliku hange leiate