Roostal peeti toidunädala avapidu küünlavalgel

Andra Kirna

andra@le.ee

Elektri puudumine ei takistanud kontsert-õhtusööki Roostal. Foto: erakogu

Elektri puudumine ei takistanud kontsert-õhtusööki Roostal. Foto: erakogu

Läänemaa toidunädal on hoo sisse saanud – kümne päeva jooksul pakutakse 17 Läänemaa toidukohas kohalikust toorainest erimenüüd, korraldatakse kontsert-õhtusööke ja koolitusi.

MTÜ Kodukant Läänemaa meeskonnas toidunädalat kureerinud Kai Kulbok ütles, et söögikohad keskenduvad sel aastal peamiselt erimenüüdele. „Nii palju üritusi kui mullu, mil tähistasime viiendat toidunädalat ja andsime sellele teema – toiduelamus –, tänavu ei ole,“ ütles ta.

Kulbok ütles, et ettevõtted on sel aastal varasemast aktiivsemad. Kulboki sõnul on mõju avaldanud see, et toidunädal, mis varem oli novembris, kolis suvele lähemale. „Liitusime Porikuu festivali programmiga. Arvuliselt on seekord osalevaid söögikohti umbes sama palju kui varem. Läbi aastate on mõned kohad ikka loobunud ja nende asemel liitunud uued,“ selgitas ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kreemikook € 10, kohv €7
6 kuud tagasi

Üks arulage õgimisorgia lõppeb, teine algab. Roosta kuuri hinnad, mis annavad silmad ette Londoni restoranidele, ”meelitavad” kohale vaid lolle.

Hellat
6 kuud tagasi

Ärge siis õgige nii palju

pidu
6 kuud tagasi

enne katku

Jehuuuu
6 kuud tagasi

Väga vahva!
Milline romantika.