Kunstiõpetaja andis oma töö üle

Andra Kirna

andra@le.ee

Tiiu Randmann-Mihkla. Kaire Reiljan

Teisipäeval tõmbas kunstiõpetaja Tiiu Randmann-Mihkla oma õpetajategevusele Haapsalu kultuurikeskuses joone alla – noorte huvikeskuse kunstiring ja -stuudio jätkavad uute juhendajatega.

Haapsalu kultuurikeskuse direktor Gülnar Murumägi meenutas, et kunstiringiga sama katuse all on töötatud palju aastaid. „Minu meelest tuli noortekeskus siia majja linnapea Kallasvee ajal. Siis oli vist kavatsus siia tuua kogu lastekeskus,“ rääkis ta.

Randmann-Mihkla meenutas, et esimesel aastal toimetaski kunstistuudio kõrval beebikool. „Siis sai selgeks, et päris niimoodi ei mahu. Jäid raamatukogu ja kunstiklass,“ ütles Murumägi.

Kunstiring tegutses mõne aja Randmann-Mihkla juhendamisel ka mujal. „2005. aastal neid ruume remonditi,“ ütles Murumägi.

„Mulle tehtigi siis ettepanek, et ma ehk ei tule peale suurt remonti siia tagasi, vaid jään sinna „vangimajja“ edasi. Ei tahtnud sugugi, sest siin on täiesti ideaalne keskkond pidada kunstiringi. Esiteks suurepärane, soe, valgusküllane ruum, kus on kaks madalat kraanikaussi. Ja mis eriti tähtis – koridoris on võimalus laste töid kohe välja panna,“ rääkis Randmann-Mihkla.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tore
7 kuud tagasi

Ikka kuluvad uued ja mitmekülgsed juhendajad ära.Mõne asjaga mindi viltu ka ju,nagu Lüg -i fuajee väljalennu hindamisega.