Kuula artiklit, minutit ja sekundit
0:00 / :
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 26
Fotod Kaire Reiljan
Haapsalu raudteejaam muutub ülehomme kohaliku toidu turuks, kus kokad pakuvad 400 inimesele Läänemaa-hõngulist kolmekäigulist tasuta lõunat.
„Kõige ägedam taim?!“ hüüatab Margit Välja, triibuline peakokapõll ees. „Randkress on väga äge!“
Välja on üks kolmest naisest, kes on kokku pannud „Metsapoole maitsed“ – raamatu, mille järgi kõlbab suhu pista enam-vähem kõik, mis metsas ja niidul kasvab. Randkress maitseb nagu mädarõika- ja sinepiplahvatus.
Metsapoole maitsed“ – raamatu, mille järgi kõlbab suhu pista enam-vähem kõik, mis metsas ja niidul kasvab. Lisaks kõlbab suhu pista ka enam-vähem kõik mis metsas ringi jookseb või ringi lendab (näiteks jänes ja kormoran) peale kuumtöötlemist loomulikult. Kas metsaelanikest valmistatud roogasid ka pakutakse,pelgalt taimsest söönuks ikka ei saa.
Metsapoole maitsed=kuninga uued rõivad.
Pole küll maitsnud, aga ettekujutuses ei tahaks ma head valge kala maitset rikkuda ühegi majoneesiga. Puhtalt minu arvamus.
võib igasuse jamaga tegeleda, seda enam, et suurenev tööpuudus ja madalad sissetulekud muudavad meid varsti korilasteks
Kas söögitegijatel ei peaks juuksed kaetud olema? Varemalt olid kokkadel ikka mütsikesed peas!
Arvan mina
pole ju kokkadega vaid asjaarmastajatest ürituste korraldajate ja amatöör koduperenaistega
Margit on ju kokk,niipalju kui mina tean!