Lääne Elu paberleht neljapäeval, 31. augustil

Lääne Elu

info@le.ee

Nõva puhkeala saab järgmisel aastal korda

Kuigi riigimetsa majandamise keskus (RMK) on suurema osa Nõva Metskonna puhkekoha ja Lepaaugu lõkkekoha rekonstrueerimistöödest lõpetanud, tehakse väiksemaid töid ka tuleval aastal. RMK Lääne-Eesti piirkonna külastusjuht Marju Pajumetsa sõnul on RMK kahe aasta jooksul Nõva puhkela korastamisse investeerinud üle 330 000 euro.

Läänemaa maitseb maarjaheina ja randkressi järele

Haapsalu raudteejaam muutub ülehomme kohaliku toidu turuks, kus kokad pakuvad 400 inimesele Läänemaa-hõngulist kolmekäigulist tasuta lõunat. 22. augustil Haapsalu kutsehariduskeskuse köögis vuristab Margit Välja peotäie eelmisel päeval Rohukülast nopitud randkressi majoneesi sisse. Selle retsepti järgi majoneesi pakutakse Haapsalu raudteejaamas kalakotlettide juurde. Lõunasöögi ettevalmistused on täies hoos.

Haapsalu toomkirikus kohtuvad Tüür ja Pärt

Laupäeva õhtul kohtuvad Haapsalu toomkirikus Pärdi päevade kontserdil helilooja Erkki-Sven Tüüri ja Arvo Pärdi looming kammerkoor Collegium Musicale esituses. „Kui mõelda elavaid heliloojad, siis Pärt ja Tüür on kindlasti ühed tuntumad maailmas,” ütles Collegium Musicale tegevjuht Kristel Üksvärav. Tema sõnul on tänavu oktoobris 13. sünnipäeva tähistav kammerkoor mõlema helilooja loomingut esitanud asutamisest alates.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments