Lääne Elu paberleht laupäeval, 19. augustil

Lääne Elu

info@le.ee

Ametnikud tulevad Läänemaale välitöödele

Esmaspäevast kolmapäevani käivad Läänemaal ametnike välitööd, kus nii ministeeriumite kui kohalike omavalitsuste ametnikud tulevad arutlema Läänemaa kohalike probleemide üle. Välitööde käigus tutvutakse kolme päeva jooksul kõigi kolme Läänemaa omavalitsusega.

Ülle Meistri maailm: turvaline, ilus ja soe

Kunstnik Ülle Meistri 75. sünniaastapäevale pühendatud näitustel Haapsalus näeb lasteraamatute illustraatorina tuntud kunstniku seni vähem eksponeeritud loomingut. Kõige rohkem teatakse Meistrit tema rõõmsate lasteraamatuillustratsioonide järgi.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments