Galerii: Paliveres aeti taga pangaröövleid

Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 66

 

Laupäeva õhtul mängis Holster klubi Paliveres etendust „Varjud”, mis viis vaataja tagasi Ameerika Ühendriikide kodusõja järgsesse aega.

Tänavune näitemäng oli jätk möödunud aastasele etendusele „Lähetus”, mis rääkis loo kodusõja-aegsetest juhtumistest. Mulluses etenduses võtsid põhjaosariikide sõdurid Missouri ja Kansase piiril kinni lõunaosariikide naised ja näitemängus sai teada, kuidas naised vangist pääsesid.

Tänavu nägi, mis varem tuttavaks saanud tegelastest edasi sai. Loo keskmes oli pangaröövliks hakanud Jesse James, kuid loo lõpuks lahendasid tegelased ka kümne aasta eest, vahetult pärast sõda toimunud pangaröövi.

Vesternile kohaselt kõlasid näitemängus püssipaugud ja kohal oli hobune.

Näitemängu autor oli, nagu igal aastal, Vahur Lauri, viiendat aastat oli lavastaja rollis näitlejaharidusega teleajakirjanik Anton Aleksejev ja teist aastat valmistas kostüümid Katrin Karilaid.

Pärast etendust mängis muusikat Beer Spirit ja sai osta raamatut „Leedid ja logardid”, kus olid sees kõikide Paliveres toimunud näitemängude tekstid ja fotod.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
järgmine
8 kuud tagasi

aasta võiks lintsimis stseenidega etendust rikastada

juku
8 kuud tagasi

ma mäletan neid aegu kui sotsialistliku töö kangelaseda ülistasid staalini ja leenini pilte. tehti isegi selleteemalisi teatrietendusi. Nüüd on tuuled teised nüüd tuleb USA poole uluda et kannuseid teenida

Nagu Nostalgiapäevadega,
8 kuud tagasi
Reply to  juku

muuda nime, ning kummardamise suunda, ning kõik on korras.