Homme selgub Haapsalu kaasava eelarve võitja

Krahviaed. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu kaasava eelarve hääletust juhib madalseikluspargi rajamine Krahviaeda.

Kaasava eelarve hääletus lõppeb teisipäeva keskpäeval. Esmaspäeval kella nelja ajal oli oma hääle andnud 195 linlast, kellest suurem osa, 110 soovis madalseiklusrada Krahviaeda.

Teisel kohal oli 66 häälega Uuemõisa välijõusaali rajamine koos pinksilauaga. 19 häält on saanud slackline madalseikluspargi lõplik väljaehitamine Haapsalu põhikooli hoovi.

Haapsalu kaasavasse eelarvesse esitati 11 ettepanekut, millest hääletusele pääses vaid kolm. Ülejäänud ettepanekud läksid linnavalitsuse hinnangul plaanitust kallimaks või ei jõuaks neid sel aastal valmis teha.

Oma hääle saab teisipäevani anda keskkonnas Volis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ei taha libereid
8 kuud tagasi

Aastakümnetega raisatakse (!) miljoneid, aga linnal pole ikka midagi!
Kas tegu on ainult korruptsioonivalitsusega?

tõsi
8 kuud tagasi

neid väljakuid tuleb ka aasta ringi hooldada, kulu korralik, kellelegi aga pidev tulu

paarikümnele
8 kuud tagasi

asjaarmastajale mõeldud rahapesu, hea näide uuemõisas kaare teel asuval elamute vahelisel tühermaal kunagi valimiste eel rajatud mänguväljak, millest pole enam jälgegi järel peale rinnuli kõrguse maltsa välja või siis asuküla endise koolimaja hoovi toonases väärtuses pea pool miljonit krooni maksma läinud mänguväljak, mis rajati enne kooli sulgemist ja mädaneb siiani seal, tervitused taebla sepale, raha tuulde loopijale.

Pseudo-demokraatia
8 kuud tagasi

Võlts-liberaalide pakutav näitemäng rahva võimust, tgl see ”kaasamine” on sama absurdne oma sisult nagu ‘rohepööre’ ja ‘sooneutraalsus’. Naiivsed arvavadki, et nemad ise määravad oma elu.

Urmas
8 kuud tagasi

Kes on linnavalitsuses liberaal?