Lihula hooldekodu pidas sarikapidu

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lihula hooldekodu sarikapeolised sõid ära neli kilo torti ja muud head-paremat. Foto: Lihula südamekodu

Lihula hooldekodu sarikapeolised sõid ära neli kilo torti ja muud head-paremat. Foto: Lihula südamekodu

Reformierakonna endistele tipp-poliitikutele kuuluv Südamekodude kett investeeris Lihula hooldekodu uue hoone ehitusse üle kahe miljoni euro.

Eile tähistas hooldekodu täiskõrgusesse kerkinud seinu – majakarp on valmis ja sarika pärja päästis redeli pealt kahe korruse kõrguselt valla Südamekodude juhatuse liige Meelis Mälberg. „Täisvarustus, kiiver anti pähe ja puha,” ütles Mälberg Lääne Elule. Ehitajad Mälbergi elu kergeks ei teinud ja väike vimka käis asja juurde. „Sarika jalg oli paksult kruvisid täis lastud,” sõnas Mälberg.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvaja
8 kuud tagasi

Pättide ulme projekt mis on juba ette perse kukkund.

Vaim
8 kuud tagasi

Eliit pidutses.

vihane
9 kuud tagasi

Kaua veel võib seda sigadust veel taluda. Haapsalu ja kogu muu jeesti on juba venekeelne eestlastele vaenulik moodustis. Ma kuulsin viimati ukraina keelt, kui eelmisel suvel kaks last sõitsid jalgratastel metsa tänaval. Kõik praegu sajad ja tuhanded linnatänavatel kõndivad tegelased on desertöörid, kelle koht oleks oma kodumaad kaitsta, aga Eesti Vabariik soodustab neid parasiite siin. Vaadake kasvõi youtube, kus lahingutes osalevad praktiliselt 99 protsenti noored ukraina noormehed, kellest paljud saavad surma, aga meie poputame sealt pärit venelasi. Ehe näide, kastani poe juures kogu aeg patseerib nn ukrainlane, kes peab ennast venelaseks ja toetab PUTINIT. Tema ja ta naine töötavad NAVIX-is… Loe rohkem »

Jaan.K
9 kuud tagasi
Reply to  vihane

Tõesti see nn. vene küla on jälle tagasi.
Aga arvata on, et see juba kaugemalt kõrgemalt planeeritud. Ei imesta enam kui varsti oleme vabatahtlikult seal eelmises liidus tagasi. Kahjuks kõik märgid näitavad sinnapoole minekut. Ainus valik jääb kas sõjaga või sõjata.

krõmpsluu
9 kuud tagasi
Reply to  Jaan.K

Ega seal kõrgemal muutu midagi,see seltskond saab hakkama.Simon Goldbergist sai kunagi Siim Kallas ja sama nobedasti saab temast ka Semjon Zolotov.

vandenõuteoreetik
8 kuud tagasi
Reply to  vihane

See ongi NWO, mida polevat olemas.

Kaporatuur ei näe ega kuule
9 kuud tagasi

Meenub kohe Värska nn ”südamekodus” pea surnuks ”hooldatud” Aavo juhtum…. rahapuudust sellel Rosimannuste firmal ei ole, kui tuulutavad miljoneid Näljakodu laiendamisse…

Nimi (kohustuslik)
9 kuud tagasi

Ära ela oma saamatust teiste peal välja!

Misasi
9 kuud tagasi

Tüüp kirjutab kuritegevusest, aga teie vastus on nagu veidi teemast täitsa mööda ju!?

Justnimelt
9 kuud tagasi

Vanasti joodi viina peale kella kahte, kui sarikapidu oli. Nüüd paistavad uued ajad ja morsikas rohkem. Ehitaja ka kaine nüüdsel ajal. See muidugi positiivne küll.