Teisipäeval algas suvevolle hooaeg

Fotod: Enn Kerge

Teisipäeval algas üle Eestilise suvevolle võrkpalli sarja hooaeg. Pall pandi  mängu kaheksateistkümnes eri paigas: Tallinnas (Pirital), Paides, Tartus, Võrus, Jõhvis, Kohilas, Hiiumaal, Põltsamaal, Käärikul, Kloogarannas, Põlvas, Rakveres, Tõrvas, Kuressaares, Viljandis, Raplas ja Taeblas. Taeblas võisteldakse traditsiooniliselt avaetapil Rannarootsi Lihatööstuse auhindadele.

Nagu suvevolle reeglid ette näevad, moodustati võistkonnad kohapeal enne avavilet. Kokku jagus mängijaid seitsmesse naiskonda ja kaheksasse meeskonda. Paremus selgitati turniirisüsteemi abil.

Turniir oli äärmiselt tasavägine. Võitjanaiskond kogus 12-st võimalikust 10 punkti. Mängisid Grethel-Rosiine Simson, Mirje Viimsalu, Karina Kungla ja Lisette Pihor. Teine koht kaotas võitjatele kahe ja 3. koht kolme silmaga.

Naiskondade koosseisud: Sirle Korm, Annabel Saar, Riina Suits, Anu Jõulu ning Grete Tikerpuu, Reilika Pikerpõld ja Evelin Merilainen. Veelgi pingelisem oli meeste võistlus. Võitjad Lauri Loorits, Glen Malinovski, Silver Schönberg ja Rasmus Remlik loovutasid turniiri käigus vastastele koguni 3 geimi. Nii teise kui kolmanda koha tiim  kaotasid neile ühe punktiga. Koosseisud vastavalt  Maanus Jõevee, Viljar Männamaa ja Priit Nukki, Janar Kuld, Kevor Jõgisalu.

Suvevollet mängitakse kaheksal järjestikusel teisipäeval, iga kord pannakse pall mängu kell 18 õhtul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments