Eesti U23 epeemeeskond sai EM-il 10. koha

Lääne Elu

info@le.ee

Eesti U23 epeekoondis: Ilian Bobrov, Oliver Laasik, Jan-Joonas Pevkur ja Erik Tobias. Foto: EVL

Eesti U23 epeekoondis: Ilian Bobrov, Oliver Laasik, Jan-Joonas Pevkur ja Erik Tobias. Foto: EVL

Laupäeval peeti U23 Euroopa meistrivõistluste meeste võistkonnavõistlust. Eesti epeemeeskonda kuulusid Ilian Bobrov, Oliver Laasik (Haapsalu vehklemisklubi En Garde), Jan-Joonas Pevkur ja Erik Tobias. Eesti koondis sai kümnenda koha.

Esimeses kohtumises jäi Eesti koondis alla ukrainale 41:45, mis tähendas, et edasi võisteldi kohtadele 9.-16. Seal oldi üle Soomest 45:38, seejärel ka Bulgaariast 45:44. 9.-10. koha matšis jäädi alla Iisraelile 35:45.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments