Muuseumiöö kutsub liikuma

Muuseumiöö tuleb taas. Foto arhiiv.

Tuleva laupäeva õhtul on Läänemaa mäluasutused avatud tavapärasest kauem, sest on muuseumiöö, mille teemaks on tänavu „Öös on liikumist”.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Miks
11 kuud tagasi

muuseumis just öösiti peaks käima…Kummaline.

alle-aaa
11 kuud tagasi
Reply to  Miks

Miks ikka hädaldama peab? Käi päeval siis, mitte miski ega keegi Sind ju ei keela. Kas üldse muuseumis käid kunagigi? Mina olen käinud neil öödel ja väga tore on olnud. Tublidele tegijatele kiitus!

edaspidi
11 kuud tagasi
Reply to  Miks

…õnneks ükski totakas muuseumiööl ei liigu. Hea seegi.

tavaliselt
11 kuud tagasi
Reply to  Miks

käiakse öösel vargil

liikumise
11 kuud tagasi

edendamiseks tuleks näiteks kuuks ajaks reisijatransport peatada, liiklus isiklike autode, taksode, tõuksidega samuti, käime tervislikult jala, samuti ka kõik need kõiksugu liikluspropagandistid, nõunikud, arendajad, mudijad jne, see entusiasm hääbub esimese tunniga. on küll tublisid liiklejaid jalgratastel, kes isegi linnalähedatest küladest rattaga linnas käivad, aga neid on käputäis ja nad on tublid ja eeskujuks. kaubamajade parklad aga on dziipe paksult täis tervisest pakatavatest liikumise harrastajatest.

Sirje
11 kuud tagasi
Reply to  liikumise

Haapsalu linnas ja lähiümbruses küll ei oleks vaja autoga sõita, kui tervis vähegi lubab. Tean, sest ise kõnnin jalgsi.

tipatapa
11 kuud tagasi
Reply to  Sirje

Alati ja igaüks ei saa lihtsalt lustist jalutada. Sada põhjust on inimestel, miks auto on hädavajalik. Jalutan ka lastelastega jalgsi, aga koju sõidan ikka autoga ja lähen ka poest läbi ning pargin kaubanduskeskuse parklas. Nii roosa kõik ei ole, et Haapsalus pole autoga sõita vaja.

ivo schenkenberg
11 kuud tagasi

Oleks hea, kui muuseumis töötaks veel paar muusika esitajat keskaegsetel torudel