Üle tuhande läänlase tegi talgutööd

Mati Kallemets saatis talgulised laupäeva pärastlõunal koju ja jäi ise viimaseid tööriistu kokku korjama. Foto: Kaire Reiljan

Mati Kallemets saatis talgulised laupäeva pärastlõunal koju ja jäi ise viimaseid tööriistu kokku korjama. Foto: Kaire Reiljan

Nädalavahetusel peetud Teeme Ära talgutel osales tuhat läänlast, kes üheskoos tegid oma elukeskkonda paremaks.

Kokku oli Läänemaal registreeritud 62 talgut, neile lisaks 21 talgut Lääneranna vallas. Esimesed talgud peeti juba aprilli lõpus, viimased selle nädala esmaspäeval. Kokku tegi talgukorras tööd enam kui tuhat läänlast ehk 4,8 protsenti Läänemaa elanikest. Läänemaast suurem oli talgutel osalemise aktiivsus Raplamaal, Järvamaal ja Saaremaal, madalaim oli see Tartumaal ja Harjumaal.

Nädalavahetusel oli ka neid talguid, mida Teeme Ära veebiküljel ei registreeritud. Nii korrastasid näiteks siinsed ukrainlased Kastani parkmetsa. „Ukraina klubi liikmed avaldasid juba ammu soovi midagi Haapsalu heaks ära teha ja näidata tänu, et neid on Haapsalus hästi vastu võetud,” ütles Haapsalu kogukonnatöö spetsialist Maire Vilbas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
talvel
10 kuud tagasi

aga talgu korras rahvast mäele suusatama ei lase

eks
10 kuud tagasi

Mati peab ikka pildile saama!

laisa
10 kuud tagasi

inimese värk, kord aastas ennast liigutada