Haapsalu noored vehklejad tegid meistrivõistlustel puhta töö

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu vehklemisklubi En Garde vehklejad tõid meistrivõistlustel koku kolm kuldmedalit. Foto Helen Nelis-Naukas

Sakus peetud vehklemise U23 Eesti meistrivõistlustel tegid puhta töö Haapsalu vehklemisklubi En Garde vehklejad, kes tõid koju kolm kuldmedalit.

Indviduaalvõistluse võitis tüdrukute arvestuses Madli Palk, poiste arvestuses Oliver Laasik ja kolmanda kulla sai naiskond. Ühtlasi kindlustasid pääsu U23 Euroopa meistrivõistlustele Laasik, Palk ja Julia Trynova.

Laasik võitis veerandfinaalis 15:10 Edvin Jahu, poolfinaalis Jan Joonas Pevkurit 15:12 ja alistas finaalis 15:10 Erik Tobiase.

Laasiku klubikaaslastest sai Joonas Laanesaar 12. ja Oskar Pisnenko 33. koha. Kokku osales 42 vehklejat.

Tüdrukutest võitis Palk veerandfinaalis klubikaaslast Svetlana Trynovat15:9 ja poolfinaalis Elisaveta Bobrovat 15:4. Finaalis läks Palk vastamisi Elisa Kikrerpilliga, kelle alistas 15:6.

En Garde vehklejatest sai Julia Trynova, kes kaotas veerandfinaalis Kikerpillile 12:15, kuuenda koha. Svetlana Trynova lõpetas võistluse 8. ja Anneli Proosväli 9. kohaga. Kokku osales 28 vehklejat.

En garde naiskond koosseisus Palk, Proosväli, Julia ja Svetlana Trynova. Alistas poolfinaalis IREMi naiskonna 44:32 ja finaalis Tallinna Mõõga I naiskonna 45:41.

En Garde meeskond, mis vehkles koosseisus Laasi, Pisnenko ja Laanesaar, kaotas poolfinaalis Tallinna Mõõga I meeskonnale 45:32 ja pidi kokkuvõttes leppima neljanda kohaga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments