Haapsalu korvpallimeeskond jätkab tiitli nimel võitlust veerandfinaalis

Haapsalu korvpalli võistkonna kapteni Mikk Päeske (vasakul) sõnul on kolme viimase kaotuse puhul saanud saatuslikuks oma apsakad. Pildil on Päeske koos võistkonna ellu kutsunud Siim-Sander Vene ja treeneri Jaanus Levkoiga. Foto: Elen Freivald

caption id="attachment_359460" align="alignnone" width="2000"] Haapsalu korvpallimeeskonna alustalad Mikk Päeske (vasakul), Siim-Sander Vene ja treener Jaanus Levkoi. Foto: Elen Freivald[/caption]

Läinud laupäeval Saku II liiga põhiturniiri viimases mängus 16 punktiga Rae spordikooli alistanud Haapsalu korvpallimeeskond alustab täna kell 19.30 Haapsalu Wiedemanni spordihoones play-off mänguga.

Selleks hooajaks läbi saanud Saku II liiga põhiturniiril mängis iga meeskond 22 mängu, millest Haapsalu võitis 13 ja kaotas üheksa. Algavatele play-offidele minnakse turniiritabeli kolmandalt kohalt.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pojeng
11 kuud tagasi

Sinna see lõpebki. Levkoiga pole lootustki kaugemale jõuda. Aastaid juba Haapsalus treener aga mängumehi pole tema käealt tulnud.
Pusitakse kuidagi oma parim enne minetanud meestega ja sissetoodud leegionäridega. Nii see kohalik korvpall küll jalgu alla ei saa.

Sass
11 kuud tagasi

Täna kõik saali omadele kaasa elama!