Anvar Samost: uued opositsioonierakonnad vajavad kosmeetika asemel uutmist

Anvar Samost. Foto: erakogu

Anvar Samost. Foto: erakogu

Valimised võitnud Reformierakond on valinud teiste riigikokku jõudnud erakondade seast endale sobivad partnerid ja peab nendega nüüd liigselt kiirustamata valitsuse moodustamise kõnelusi.

Iga paari päeva tagant tulevad kolm tulevase võimukoalitsiooni osapoolt ajakirjanike ette ja annavad üldsõnaliselt teada järjekordsest läbitud teemaplokist. Reformierakond teab, et suure tõenäosusega kuulub peaministri positsioon neli aastat neile, sest 37 kohta riigikogus just seda tähendab.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
peter
11 kuud tagasi

samostil on ju suur mure … pole varsti kedagi kelle kallal ilkuda ja keda teineteise vastu ässitada. ajakirjandus on ju rõõmuga kesikuid tampinud … no said tulemuse ja nüüd on häda ,, äkki ei tõusegi enam püsti või kui … siis mingi vene taustaga pisiparteina ..
Punane politruk tallinna ülikoolist … saarts nimeks … kiunub ka valjul häälel .. varsti pole võrdlevaid poliitikaid. Ärgu muretsegu .. arutage omakeskis … Saarts ja Samost ning kui sobib võtke Rebase onu ka punti … ning tehke eurokolhoosis remonti.

Punapropa
11 kuud tagasi

Reformierakonna propagandat pole vaja lugedagi. Täpselt sama nõuka-aegse propagandaga: oleme meie ehk õiged ja siis on veel rahvavaenlased, kõik.

Edu Tegijatele
11 kuud tagasi

Samostile peaks keegi selgitama, et tšekistide ja propagandistide aeg on läbi. Igasugused nõuka aegsed nagu Rebane koht on ajaloo prügikastis. Ootaks pigem poliitilist analüüsi mõnelt neutraalselt, just erapooletult analüütikult, mitte ajupesijalt, kes arvab, et kodanik on idioot ja temaga võib manipuleerida!

tšekistid- propagandistid
11 kuud tagasi
Reply to  Edu Tegijatele

Kas teil on midagi Martini- Mardi- Varro- Markuse- Kalle Paidest jne vastu?

tavaline
11 kuud tagasi

sotsi loba

Kas
11 kuud tagasi

valimistulemused on juba teada? E-hääled said üle loetud?

Nimi olemas
11 kuud tagasi

See kes saab olema opositsioonis või kes mitte pole veel selge sest keegi pole ametlikult valimistulemusi välja kuulutanud.

Mõv
11 kuud tagasi

Palun selgita,miks?

kribu
11 kuud tagasi

Mitte ajakirjanike ette vaid kohtu ette peaks see pande ilmuma.