Linnavalitsuse uus hoone selgub neljapäeval

Haapsalu linnavalitsus kipub lossiplatsile. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linnavalitsus kipub lossiplatsile. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linnavalitsuse uus hoone on arhitektuurivõistlusele tööde seast välja valitud, žürii kuulutab võtjad välja neljapäeval.

Haapsalu linnapea ja žürii esimehe Urmas Suklese sõnul kulus võidutöö valimisele kokku ligi 12 tundi tööd. „Tõsine arutelu oli,” ütles Sukles.

Valitud võidutööst saab Suklese sõnul hea linnavalitsuse hoone, kuid enamat ei soostunud ta veel ütlema.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mania grandiosa
1 aasta tagasi

Avaldan 37 idee. Jätame sellest uuest linnavalitsuse majast unistamise. Tänases olukorras on see võimatu ja mõttetu. Meil on justkui kaks linna. Üks , milles ametnikud unistavad ja õhulosse joonistavad. Teine linn on see, kus linna kodanikud peavad iga päev võitlema ellujäämise eest. Krt, tehke Metsa ja Kalda tänav korda.

rohepööre
1 aasta tagasi

teerull muudkui sõidab

inime
1 aasta tagasi

Mis siin arutada. Vana põhikool jääb varsti jälle vabaks. Koligu aga sisse.

las
1 aasta tagasi

teevad omale e- maja, niikuinii keegi nii kaugele sinna käima ei hakka ja ametnikele spaad pole mõtet ehitad vanalinna

Pook
1 aasta tagasi
Reply to  las

Teatud ametnike spaa saab olema selle valge kiviseina taga mis sealt taga paistab. Ja seal saavad ka külalisesinejaid siis võõrustada ja ja jagada omi nippe ja võtteid.

Nikk
1 aasta tagasi

ei toeta. Tehke praegune hoone korda

Linnavalitus koos juhtkonnaga
1 aasta tagasi

Loll aga järjekindel.

kaja
1 aasta tagasi

tule appi , siin seltsimehed laristavad, meil vaja miljard kärpida , aga siin pannakse aga raha lõpmatult füüri, kärpida see kõik ja maja raharaiskajatest ametnikest puhtaks

Jah, aga
1 aasta tagasi
Reply to  kaja

Ei tule seda uut maja. Ei pea muretsema sellepärast. Samasugune vaht nagu palju muudki.

hmm
1 aasta tagasi

Ooot oot, aga see vana hoone on ju sobilik, kui renoveerida. Vana ju jääb ikka, selle uue kallal vist ainult projekt võidab ja nati raha liigub siia sinna, aga ehituseks ei lähe tegelikult nagu aru sain. Valmidus on siis olemas igaks juhuks. Noh hea seegi. Pole sinna tahalinna seda vajagi, praegune asukoht minuarust ideaalne. Natuke kõpitseda ja on esinduslik ka.

Isetean!
1 aasta tagasi

Roheline plats häirib silma tõepoolest. Ehitame täis!

Keit.
1 aasta tagasi
Reply to  Isetean!

Rohelisel platsil olid mitu aastat suve läbi lasteaedade seatud illekastid. Igal kastil oli juures lasteaianimi. Õitsesid kogu suve ja sügise ka veel. Vat see olu alles ilus. Võiks sama traditsiooni jätkata hoopiski.

Hopsti
1 aasta tagasi
Reply to  Keit.

Sellele rohelisele platsile saaks tõesti palju parema rakenduse, mis tõmbaks nii linna külalisi, kui ka kohalikke. Ideid on, selle asemel, et linnaviletsus korraldas uue linnavalitsuse hoone konkursi võinuks korraldada hoopiski selle ala ideekonkursi laiemas mastaabis. Kui linnavalitsus tahaks enda valitsemistingimusi parandada, siis on võimalik olemasoleva hoone baasil saada ka väga häid lahendusi, kui ikka tahet on. Ruumigi praeguse maja ümber on piisavalt. Üks tähelepanek veel. Pidevalt käib jutt parkimise probleemidest linnas. A.Veske on võimaldanud oma panga taguse parkimisala kõikidele linnakodanikele ja -külalistele, linnavalitsuse ametnikud võiksid ka hakata tööl käima jalgsi või siis jalgratastega ning see võimaldaks ka oma majataguse parkimisala… Loe rohkem »