Kullamaa pidas maha uhked koolipulmad

Kullamaa keskkooli õpilased Getter Tõnstrem ja Kristofer Gilden. Foto: Mariette Liigend

Kullamaa keskkoolis on õnnestunud alles hoida üks kaunis traditsioon, mis paneb silmad särama nii õpilastel kui ka õpetajatel. Tegemist on koolipulmadega. See on alati väga oodatud sündmus, nii on see alati olnud. Meelde tuleb oma viienda lennu pulmapidu ja pean tõdema, olgu muuga, kuidas on, et pulmatralli tahavad noored kogeda, kasvõi mängult.

Kolmapäeval, 22. veebruaril abiellusid Kullamaa kultuurimajas Kullamaa keskkooli õpilased Getter Tõnstrem ja Kristofer Gilden. Kahe väga õrnas eas inimese liit sõlmiti nii ametlikult, kui asjaolud võimaldasid. Kersti Lõhmus kuulutas härra ja proua Gildeni seaduslikeks abikaasadeks, Karel ulatas sõrmused, Katariina puistas noortele roosiõisi eluteele kaasa, anti allkirjad ja peig võis pruuti suudelda - lapsevanemate silme all.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jaan.K
1 aasta tagasi

Jah on tore kuid nüüd on kohustus ka euroopalikke pulmi korraldada.
Seega järgmisena peaks tulema poiss poisiga ja tüdruk tüdrukuga.

Noo mis
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan.K

Ära kutsu kurja välja!

Just
1 aasta tagasi

Tegelikult väga tore. Praegusel ajal on iga selline traditsioonilise perekonna ja armastuse välja näitamine väga tervitatav tegevus! See teine propaganda surub ennast väga peale, nii et sellise näitemänguga saab nendele vastu astuda. Ilus on mehe ja naise vaheline liit ja armastus!

toeinoh
1 aasta tagasi

Sellised arvamused, nagu einohi targutus lõhuvadki meie ühiskonna moraali. Elage kellega tahate, tehke lapsi, kellele iganes, aga laste kasvatamine pole enam meie teema. Kullamaalt on saanud alguse kultuurne eesti keel, piibel ja palju muid kultuuri väärtustavaid sündmusi. See, et keskkooli noored väärtustavad abielu mehe ja naise vahel on iidne loodusseaduse aksepteerimine , mis tagab eesti ühiskonna jätkusuutlikuse. Väga tubli Kullamaa keskkool- hoidke ka edaspidi meie kultuuriruumi au sees.

Imelik
1 aasta tagasi
Reply to  toeinoh

Kultuuriruum “mängult”…. päris tõsiselt mõtlete? See on pigem naeruvääristamine… arvan ma.

Praavo
1 aasta tagasi

Päriselt ka või?

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

Ja siis läks noorpaar mesinädalatele (mitte vanemate silma all…)