Kolme päevaga on hääle andnud 197 427 valijat

Lääne Elu

info@le.ee

Riigikogu valimised. Foto: Malle-Liisa Raigla

Täna kella 20 seisuga oli riigikogu valimistel üle Eesti hääletanud jaoskonnas 52 174 ja interneti teel oma hääle andnud 145 253 valijat. Kogu Eesti peale kokku on hääletamas käinud 20,4% valijatest.

E-hääletamine kestab ööpäevaringselt kuni laupäeva, 4. märtsi õhtuni kell 20. Kuni neljapäeva, 2. märtsini saab valdade ja linnade ning Tallinna linnaosade keskustes hääletada kella 12-st 20-ni. Igas keskuses on avatud vähemalt üks jaoskond ja seal saavad hääletada kõik, sõltumata oma registrijärgsest elukohast.

Valimisnädala reedest pühapäevani on avatud kõik 405 valimisjaoskonda üle Eesti. Siis saab valija hääletada ükskõik millises oma elukohajärgse valimisringkonna valimisjaoskonnas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
enn
1 aasta tagasi

jah, kõik on meil, ateistlikul riigil, usu küsimus: 1) peab uskuma e-valimisi, 2) peab uskuma riigilt miljoneid saavat nn. “era”meediat, 3) peab uskuma rohevargust jne. jne. tõestust, faktidel põhinevust, kontrollitavust meil, ateistlikul riigil, kunagi vaja ei ole – meil on usk!

Irwer
1 aasta tagasi
Reply to  enn

Muidugi tuleb arvestada vaid mõisakantslist mahahüütud tõdesid 😂

enn
1 aasta tagasi
Reply to  Irwer

ei, vaja on fakte, mitte uskumist!

Külamees
1 aasta tagasi

Just lõppes ETV erakonna juhtide debatt. Kuni viimaste minutiteni oli päris viisakas seltskond. Siis tegi Seeder meeleheiterünnaku – vene kaardiga mõni hääl konkurendilt üle lüüa, sekundeerima kukkusid 200-lased ja sotsid. Ühesõnaga need, kellel iga hääl arvel, et künnis siiski ületada, kasvõi lati alt. Helme jäi vaoshoituks, pigem siis tegid talle head reklaami.

enn
1 aasta tagasi
Reply to  Külamees

kes iganes väidab end uskuvat seda “prigožini koostööd” – ei saa usaldada mitte üheski ametis, seda enam riiki juhtima! sest enne kui selline nn. peaminister meile hambahaldjast ning jõuluvanast hakkab sonima, oleks viimane hetk siit riigist minema tõmmata!

Valija
1 aasta tagasi
Reply to  Külamees

Kus see Helme vaoshoitus välja paistis? Kõik teised debatis osalejad (v.a. Parempoolsete esindaja)pidid kuulama tema valedele ülesehitatud sõnumeid ja süüdistusi. Helme isegi ei saanud aru saatejuhtide küsimustest, mis olid väga konkreetsed, vaid püüdis kogu aeg ajada mingit mõttetut jura. Arvude maailm on sellele mehele küll kõrgem pilotaaž ja paneb imestama kuidas seesugune sai üldse olla veel rahandusminister?

Külamees
1 aasta tagasi
Reply to  Valija

Helme jäi vaoshoituks kui see Delfi poolt läbi viidud Venemaa infooperatsioonide kanalite legitimiseerimine Eesti poliitika asjade ajamisel järjekordselt välja kuulutati. Muidu oli ta debatis nii nagu üks PV -le väljakutset esitav poliitik olema peab. Tubli koolilast seal debatis mängides, võib küll saatejuhtidelt – istu Martin, viis – välja teenida, aga sellega see piirdub. Võibolla see venekaardiga vehkimine saate lõpus, tuligi neilt härrasmeestelt sellepärast, et nad tajusid, peale tubli koolipoisi viie saatejuhtidelt, nad millegi muuga silma ei paistnud. Ma ei ole EKRE fänn, pigem kaalun valima mitte minemist, sest pole seal kellelgi selliseid mõtteid, mis vastaksid praegustele päris väljakutsetele. Või kui… Loe rohkem »

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  Külamees

Jah, ega ma ka õhtulehte ja kroonikat loe!

no ei ei,
1 aasta tagasi
Reply to  Külamees

valimata jätmine oleks väga vale samm. Mine ikka! Välista mõnda parteid ja tee siis valik.

Irwer
1 aasta tagasi
Reply to  no ei ei,

Õige – välista kaabud