Anneli Proosväli saavutas vehklemises 15. koha

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Anneli Proosväli. Foto: erakogu

Nädalavahetusel võistlesid vehklemise Euroopa karikaetapi individuaalvõistlusel kadetid Poolas.

Tüdrukute seas tegi eestlastest parima tulemuse En Garde’i vehkleja Anneli Proosväli, kes sai 211 osaleja seast 15. koha. 16 seas pidi Proosväli tunnistama ukrainlanna Katerõna Dziubani nappi paremust 14:15. „Anneli alustas kahe võidu ja kahe kaotusega, tavaliselt sellise algusega nii kaugele ei jõua,” ütles Nelis-Naukas.

Proosväli läks nüüd kadettide seas Eesti edetabeli liidriks ning on kadettide seas järgmisel nädalal Tallinnas algavatel Euroopa meistrivõistlustel Eesti koondise esinumber.

Noormeestest võistlesid En Garde’i vehklejatest Poolas Joonas Laanesaar, Oskar Pisnenko ja Ken-Keiro Silde. Neist kõige edukam oli Silde, kes sai 236 osaleja seas 21. koha. „See on tubli tulemus ja ta kindlustas Euroopa meistrivõistlusteks koha Eesti koondises,” ütles Nelis-Naukas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments