Galerii: Läänemaa tunnustas tublimaid

Andra Kirna

andra@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 96

Fotod Andra Kirna

SA Läänemaa ja kultuurkapitali Läänemaa ekspertgrupp kustusid neljapäeva õhtuks Haapsalu kutsehariduskeskusesse kokku need, kes Läänemaal oma tegevusega silma on paistnud.

Kätte anti nii kultuurkapitali Läänemaa ekspertgrupi kui ka SA Läänemaa tunnustused tublimatele turvalisuse-, sotsiaal- ja noorsotöö tegijatele ning kohaliku elu edndajatele.

Kultuurkapitali elutööpreemia sai Ridala raamatukoguhoidja ja rahvatantsujuht Hilja Tamm, Läänemaa kultuuripärl on Iloni Imedemaa haridusjuht ning noorte draamaringi ja Haapsalu teatristuudio juhendaja Anne Suislep.

Rahvahääletusega selgunud Läänemaa veduri tiitli said rannarootsi muuseumi kaitsevõrkude punujad ning Läänemaa sädeinimene on vabatahtlik merepäästja Raimond Ojalill.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
soovolinik
1 aasta tagasi

Linnapea ei suvatse isegi lipsu enam pidulikul sündmusel ette panema, mage. Naised domineerivad igal pool ja selle tulemust näeb iga inimene meie igapäevaelus ja ka laiemalt…

a.a.
1 aasta tagasi

sädeinimene ,enne oli see amet elektrik.