Lihula Coop ehitab Kullamaa poe poole suuremaks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kullamaa Coop. Foto: Urmas Lauri

Kullamaa Coop. Foto: Urmas Lauri

Esmaspäeval algas Kullamaal Lihula Coopi kaupluse suuremaks ehitamine. Praegu on sealne pood umbes 200 m² suurune, sama palju kerkib poehoone tagaküljele juurde.

„Ehitusluba on olemas, ehitajaga on kokku lepitud, valmis tahame saada jaanipäevaks,” ütles Lihula Coopi juhatuse esimees Arvo Miilmets.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ants
1 aasta tagasi

Miilmets on asjalik mees, Kullamaad alati toetanud. Kui vald soovib kõik ära kaotada ja kinni panna- koolid- raamatukogud- kultuurimajad, siis on veel eesti mehi, kes saavad aru, et maal peab ka kvaliteeti olema ja elu peab arenema. Igatahes edu ja tänud toimetamast.

Härra Õ
1 aasta tagasi

Aga miks jutt on Lihula Coobist, aga pildil on Kullamaa Coop? Maximarketist pilti ei tahtnud panna??

Juhhaidii
1 aasta tagasi
Reply to  Härra Õ

Oskad sa ikka lugeda ka? Lihula Coop-i üks kauplustest asub Kullamaal ja seda kauplust ta siis laiendab. Samamoodi asuvad näiteks Haapsalu Coopi kauplused ka Taeblas, Ristil jm.

Härra Õ
1 aasta tagasi
Reply to  Juhhaidii

Tundub, et sa ise ei oska lugeda! Jutt käib ju Lihula Coobi laiendamisest aga miks on pildil siis pilt Kullamaa enda Coobist.

Kati Nõdra
1 aasta tagasi

Kaks korda suuremaks ikka.