ANNE PALUVER ikka veel 27!

Lääne Elu

info@le.ee

„Pisuhänd“, „Tabamata ime“, „Saateviga“, „Päikesepoisid“, „Kes aevastas?“, „Norman Vallutaja“, „Meelejahutaja“ – kes ei mäletaks neid legendaarseid lavastusi ja saateid. Anne on mänginud koos Jüri Järveti, Eino Baskini, Rein Areni, Aarne Üksküla, Jüri Krjukovi, Urmas Kibuspuu, Elle Kulli, Ita Everi, Helgi Sallo ja paljude teiste korüfeedega. Säravamaid hetki tema karjäärist kajastabki Toomas Kalli komöödia, mille on lavastanud Henrik Normann. Millest mõtleb näitleja enne oma juubelietendust, keda ta meenutab, milliseid uskumatuid lugusid jutustab? Igavesti noor Anne Paluver ei tunne end sugugi seitsmekümnesena, vaid on ikka veel 27! Sellest vanusepiirist ei ole ta iialgi nõus üle astuma, jäädes alati hingelt nooreks. Nalja saab ka seekord, mis on nii elementaarne, et piinlik oleks seda üle korrata. „Anne Paluver ikka veel 27!“ etendub 26.01 Haapsalu Kultuurikeskuses ja 11.03 Linnamäel Oru Kultuurisaalis kell 19.

Anne Paluver

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi kohustuslik
1 aasta tagasi

Üks asi on noor hing, teine hoopis kest, milles see asub. Ei säästa aastad meist kedagi.

nii ongi
1 aasta tagasi

et mõni inimene ei oligi kunagi noor, koguaeg kibestunud ja maailmaparandaja. Lihtsalt olla olemasoleva nautimine on vast lihtsam, või kuidas…