Politsei: mees sai telefoni ostes petta

Lääne Elu

info@le.ee

24. jaanuaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 16. jaanuaril ostis 30-aastane Lääne-Nigula valla mees Facebook Marketplace kaudu naiselt iPhone telefoni.

Mees kandis naise arveldusarvele veidi üle 250 euro, kuid soovitud telefoni ega raha tagasi ei ole mees tänaseni saanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rahvas
1 aasta tagasi

Eesti rahvas sai juba 30 aastat petta!
Petlik valitsus, ebaaus asjaajamine, aferistlik hoiak, haige seltskond!

Aus valija
1 aasta tagasi
Reply to  Rahvas

Seekord lähengi ise kohale ja valin ekre!

Nimi kohustuslik
1 aasta tagasi

Einoh, kes saab keelata kui härra otsustas prouat rahaliselt toetada…

Kalle
1 aasta tagasi

Ma sain naisega petta. Ise olin loll ja menti kaebama ei lähe.

Õnne.
1 aasta tagasi

Kuidas inimesed juba aru ei saa, et sedasi asju ei ostata???? Igapäevaselt on lugeda selliseid artikleid, et keegi jälle sai petta……jne. Niimoodi just tänapäevalt sullerid tegutsevadki
Poed on selleks, kus ostetakse kõik asjad, ka telefonid, telekad, arvutid…jne.

Pamp
1 aasta tagasi
Reply to  Õnne.

Kõike poest ka ei tasu osta, kui sama asja saab mitu korda odavamalt. Paraku teisest linnast postiga ostmisel peab keegi kas esimesena raha üle kandma või eseme saatma. Antud juhul ei peaks olema raske naissuli tabada.

Kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  Pamp

Netipoest ostetakse mitte inimeste käest. Netipoode külllaga, mis telefone hea hinnaga müüvad. Ma ei osta facebooki kaudu ühtegi asja.

seikspiir
1 aasta tagasi
Reply to  Õnne.

Selliste tehingute puhul tuleks kasutada keskkonda, kus osaleb ka kolmas osapool ehk võimalik kasutada deposiitkontot. Müüja saab raha kätte alles siis, kui kaup on ostjani jõudnud.

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  seikspiir

Ei päde, lased kauba kellelgi teisel kapist välja võtta, ise lähed järgmisel päeval koos tunnistajaga kapi juurde, kood ei toimi, tõmbad sae käima ja ongi kõik…. Ennetades küsimust kaamerate kohta, kasutu butafooria!

seikspiir
1 aasta tagasi

Kauba transportimise viis ei oma tähtsust. Ostja vabastab deposiitkontole kantud raha alles pärast kauba kontrollimist. Süsteem toimib edukalt nt osta.ee keskkonnas, okidokis lisatasu eest ja võib-olla veel kusagil…

Anonüümne
1 aasta tagasi
Reply to  seikspiir

Valige osta.ee.