Haapsalu ootab ettepanekuid vapimärgi ja aukodaniku nimetamiseks

Haapsalu vapimärk (vasakul) ja aukodaniku märk. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu vapimärk (vasakul) ja aukodaniku märk. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus ootab 27. jaanuarini ettepanekuid Haapsalu vapimärgi ja aukodaniku nimetamiseks. Vapimärk antakse Haapsalule osutatud eriliste teenete eest ning aukodaniku aunimetus linnapoolse erilise austusavaldusena.

Mullu said Haapsalu vapimärgi ajakirjanik Lehte Ilves, ärimees Toivo Aardemaa ja See teatri eestvedaja Roman Sultangirejev. Aukodaniku tiitlit mullu välja ei antud. Viimati sai Haapsalu aukodanikuks 2018. aastal vehkleja ja treener Nikolai Novosjolov.

Lisaks vapimärgi ja aukodaniku kandidaatidele ootab Haapsalu linnavalitsus ka ettepanekuid sotsiaal-, haridus-, kultuuri-, noorsootöö ja spordivaldkonnas tegutsevate inimeste tunnustamiseks. Eesmärk on esile tõsta möödunud aastal valdkondi edendanud inimesi ja organisatsioone.

Ettepanekuid saab esitada 27. jaanuarini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Halloo
1 aasta tagasi

Kas nendele tõsistele töötegijatele, kes oma tööga linna eelarvet ka täidavad samuti austust jagatakse või ainult linnapalgalistele?

Politoloog
1 aasta tagasi

Ärge sotse ja oravaid esitage, nad ei ole austust väärt!

rein.
1 aasta tagasi

Pakun välja ENNO Saumets-a

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  rein.

Vapimärk antakse Haapsalule osutatud eriliste teenete eest ning aukodaniku aunimetus linnapoolse erilise austusavaldusena.